Thai Airways nye Royal Silk Class

Thai Airways nye BusinessClass – Royal Silk Class

Photo: Thai Airways

Det var det britiske designbureau Priestmangoode, som fik opgaven at give Thai Airways kabineinteriører en ordentlig opfriskning. Resultatet er blevet en varmere og mere afslappede atmosfære, med masser af træ og stærke farver.

Det første fly, der bliver udstyret med det nye interiør er Thai Airways Boeing 777-300ER, et fly som mest bliver brugt på linjerne til Stockholm, Oslo og København og gør denne forandring meget interessant for os skandinaver. Flytypen bruges anvendes også på linjerne fra Bangkok til Singapore, Shanghai, Seoul og Los Angeles.

I business class Royal Silk Class er dele af kabinen dekorerede med silke, i det thailandske “Kanok”-design. Hvert sæde har fået mere “privatliv”. Stolene er blevet placerede i en zik zak konfiguration, som gør det nemmere at komme ud til midtgangen. Totalt findes der 42 stole, som kan ligges helt ned i 180 grader. Hver stol har også en 16 tommer skærm med ny touch screen fjernbetjening. Selv toiletterne er blevet moderniseret med en større vask.

I økonomiklassen har sæderne fået mere kulør i lilla og orange farver. Alle stolene har nu egen 10,6 tommer skærm. Der er kommet 32 tommer benplads, hvilket er noget mindre en, hvad der fx var på Thai Airways Boeing 747 flyet, der tidligere fløj til Skandinavien.

Det nye underholdningssystem ombord hedder eX2 og er et AVOD-system (Audio Video On-Demand) med mere end 100 film, 150 dokumentarer, 500 musikalbums og 60 spil. Blandt filmudvalget findes der film på engelsk, thai, kinesisk og hindi. Underholdningssystemet findes tilgængeligt i både business og economy class.

Det første fly med nye stole blev leveret til Thai Airways d. 21 januar 2014 og kommer til at blive installeret på flere fly at typen Boeing 77-300ER i flåden.

Thai Airways nye Royal Silk Class

Thai Airways nye business class – Royal Silk Class

Photo: Thai Airways

Den nye Royal Silk Class

Den nye Royal Silk Class

Photo: Thai Airways

Den nye Economy Class

Thai Airways nye Economy Class

Photo: Thai Airways