Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm – Moderne hotel med fornuftig beliggenhed

General Info and Location

Radisson Blu Waterfront Hotel er et af seks Radisson Blu hoteller i Stockholmsområdet. Hotellet ligger lige ved Waterfront Congress Center og kun et stenkast fra Stockholms Centralstation som blandt andet har direkte forbindelse til Stockholm Arlanda lufthavn med Arlanda Express.

Hotellet ligger i bydelen Norrmalm, i gåafstand fra blandt andet Sergels Torv og stormagasinet NK. For de som vil gå en lidt længere tur er det også muligt at nå bydelene Östermalm, Gamla Stan og Vasastan til fods.

The Room

Radisson Blu Waterfront Hotel har 414 værelser fordelt på Standard værelser, Superior værelser, Business Class værelser, Junior suiter og Executive suiter. Vi havde booket et standardværelser, men takket være et Club Carlson Guldkort blev vi ved check-in opgraderet til et Business Class værelse på 13. etage med gratis morgenmad.

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Værelset

Photo: Christian Røygaard

Værelset var moderne og indrettet i klassisk skandinavisk stil med lyse vægge og lyst træ. Værelset rummede udover dobbeltsengen også et skrivebord, med flere stikkontakter, og en lænestol. Det grå gulvtæppe og kunsten på væggene er med til at bryde det ellers ensfarvede værelse og skaber en god atmosfære – hvem siger det ikke må være hyggeligt bare fordi man er væk hjemmefra?

Der var en del forskellige lamper på værelset, hvoraf størstedelen kunne styres ved hjælp af afbryderen ved siden af sengen. Noget ganske positivt var antallet af stikkontakter i umiddelbar nærhed af sengen, noget man ellers oplever alt for sjældent, men gør livet nemmere når man skal oplade telefoner, tablets, computere osv.

Overfor sengen var et fladskærms TV med både svenske og internationale kanaler. På værelset var der også en mininbar med kolde drikkevarer ligesom der var en Nespresso kaffemaskine.

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Udsigt fra værelset

Photo: Christian Røygaard

Lænestolen ved vinduet kommer nok først rigtigt til sin ret på dage med klart vejr hvor man kan sidde ved vinduet og nyde udsigten over den stockholmske inderskærgård og Stockholms Rådhus.

Eating and Drinking

I stueetagen findes både RGB Bar & Grill og Lobbybaren. RGB Bar & Grill er indrettet i moderne stil og tilbyder udover à la carte servering også et udvalg af cocktails fra barmenuen. Restauranten findes når man har passeret lobbyen og elevatorerne. Om morgenen serveres Radisson Blus “Super Breakfast Buffet ” i restauranten. Morgenmadsbuffeten har et godt udvalg og rummer både internationale klassikere og svenske specialiteter. Ved besøget blev morgenmaden indtaget kort før morgenmadsserveringen ophørte, men der var stadig rigeligt, frisk, mad på buffeten.

Lobbybaren byder på en frisk atmosfærer og tilbyder et pænt udvalg af drikkevarer og lettere snacks. Et fint sted hvis man bare vil have en øl eller en kop kaffe efter dagens strabadser.

Other Facilities

Hotellet har et businesscenter og et motionsrum. Desværre findes der ingen pool/spa afdeling, men det er trods alt muligt at få rørt sig lidt.

Internet Connection

Hotellet tilbyder alle gæster gratis trådløs internetforbindelse på værelserne og i fællesområderne. Ved testbesøget gik det fint at anvende flere enheder på samme tid og hastigheden var ganske udemærket. Adgang til internettet fås ved hjælp af navn og værelsesnummer.

Service and Status Benefits

Servicen var effektiv og venlig på hele hotellet. Check-in og check-ud gik ganske hurtigt selvom der var en del gæster. Det var muligt at få værelset lidt tidligere og ligeså beholde det lidt længere, selvom det virkede til at hotellet var godt belagt.

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Lobbyen

Photo: Christian Røygaard

Som Club Carlson guldkortshaver er der mulighed for at blive opgraderet fra et Standard værelse til et Business Class værelse med gratis morgenmad.

Price Indication

1700,- Det er dog muligt at få værelser til omkring 1000,- ved at booke i god tid.

Verdict

Det at hotellet er ganske nyt og ligger tæt ved Stockholms Centralstation er dets største styrker. Beliggenheden gør at man kan gå til det meste og Stockholm Arlanda Lufthavn er mindre end 30 minutter væk med Arlanda Express. Hotellet er således et godt valg for både forretnings- og fritidsrejsende. De moderne værelser er også en god grund til at vælge dette hotel fremfor eksempelvis Radisson Blu Royal Viking Hotel der ligger lige om hjørnet, her findes nemlig en del ældre værelser som endnu ikke er blevet renoveret.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×