Novotel Hotel Taipei Taoyuan Airport

Novotel Hotel Taipei Taoyuan International Airport – Et udmærket lufthavnshotel

General Info and Location

Novotel Hotel Taipei Taoyuan International Airport er det eneste hotel som ligger i direkte tilslutning til Taipeis internationale lufthavn ved Taoyuan, 25 kilometer syd for den centrale del af Taipei. Hotellet åbnede i november 2009, og på det tidspunkt var det hotelkæden Accors første hotel i landet.
Hotellet ligger ved indkørslen til lufthavnsområdet, er nabo til flere lufthavnsbygninger og kun et stenkast fra det høje kontroltårn.

Hotellet har en gratis transferbus som kører mellem terminal 1, terminal 2 og hotellet. Bussen kører hver 15. minut når er er travlt i lufthavnen og hver 30. minut når der er mere stile. Den første bus fra hotellet kører 05:00 og den sidste bus fra terminalerne klokken 01:45.

The Room

Hotellet har totalt 360 værelser fordelt på standardværelser, executiveværelser og 14 suiter. Jeg havde bestilt et standardværelse, men blev opgraderet til et executiveværelse beliggende på 9. og højeste etage. Denne etage har en fantastisk udsigt over lufthavnsområdet, terminalerne og de to landingsbaner. Det eneste sted i lufthavnen hvor udsigten er bedre må være fra flyveledertårnet.

Værelset havde en forholdsvis traditionel Novotel-indretning. Ikke noget luksus men pænt, ordentligt og funktionelt. Værelset havde en stor og komfortabel seng, arbejdshjørne, en lille sofa med tilhørende bord og et badeværelse med både badekar og bruser. En lidt mere uventet del af opholdet var et tøjdyr på værelset – en stor panda iklædt en Novotel-trøje på sofaen foran vinduet. Med garanti et hit blandt yngre gæster på hotellet!

Novotel Taipei Taoyuan

Executiveværelset

Photo: Jacob Molin

Eating and Drinking

Hotellet har to restauranter, en lobbybar og en bager/delishop. De to restauranter hedder The Square, hvor du finder internationelle retter, og Wei Fang, som er en kinesisk restaurant med speciale i mad fra Shanghairegionen.

I lobbybaren Q Bar kan man nyde en drinks om aftenen, og hvis man har lyst til nybagt brød, en madtærte eller lignende kan man besøge The Deli Shop.

Grundet min sene ankomst havde jeg ikke tid til at teste restauranterne, og da jeg boede i et executiveværelse spiste jeg morgenmad i executiveloungen.

Novotel Taipei Taoyuan: Aftenudsigt over lufthavnen

Novotel Taipei Taoyuan: Aftenudsigt over lufthavnen

Photo: Jacob Molin

Other Facilities

Hotellet har et forholdsvis stort fitnesscenter og en meget fin relaxafdeling. Jeg testede relaxafdelingen i løbet af formiddagen. Fitnesscentret havde meget udstyr, og relaxafdelingen var en positiv overraskelse med cool interiør, en stor pool, traditionel (fugtig) sauna og en mere tør slags sauna.

Der var mulighed for at klæde om og gå i bad i direkte tilslutning til centret, som desuden blev brugt af mange eksterne gæster, jeg gætter på lufthavnsfolk med kontor tæt på.

Service and Status Benefits

Servicen på hotellet var meget venlig, og alle de folk jeg mødte fra personalet var hjælpsomme og behagelige. Da jeg checkede ind som A-Club Platinummedlem, blev jeg straks opgraderet til det nævnte executiveværelse, noget som jeg absolut kunne lide. Ved check-ind fik jeg også en kuvert med et personligt velkomstkort og en drinksbillet til at bruge i hotellets lobbybar. På værelset ventede der også en flaske vand og et fas med frisk frugt. På de fleste Novotel-hoteller i Europa er man ret restriktiv med at opgradere, men i Asien og Oceanien lader det til at hotellerne er mere tilbøjelige til at opgradere til bedre værelser for guld- og platinmedlemmar.

Executiveloungen fandtes på 9. etage, og interiøret lignende den der fandtes på værelset, dvs flot og funktionelt.
Loungen havde en flot udsigt over lufthavnsområdet. Om aftenen mellem 18 og 20 var der happy hour med gratis cocktails, og om morgenen var der morgenmad det samme sted. Jeg testede morgenmaden, som var en lille buffet. En værtinde spurgte om jeg ville have noget varmt at spise til morgenmad, og jeg fik det jeg bestilte uden problemer. Morgenmaden var forholdsvis enkel der var ingen ekstravagante ting på menukortet men det smagte meget fint.

Verdict

Et udmærket lufthavnshotel med god service og facilitetet. Ikke et luksushotel, men en meget komfortabel og behagelig oplevelse. Stor “thumbs up” for opgraderingen!

4
Most popular / latest

 1. spritfet on

  Kan bekräfta uppgradering och loungeaccess. Mycket smidigt med transporten och ska man ut och flyga EVA med layover är detta ett bra alternativ.

 2. Kricka on

  Det stämmer fortfarande (idag) att transferbussen går från Bay 1 på T1.

  Jag bokade ett "Standardrum" med Kingsize Bed och fick ett likadant
  rum som Jacob fast på 3:e våningen. Provade den kinesiska a la-carte
  restaurang på våning två och är mycket nöjd. Enskilda huvudrätter för
  ca. 70 SEK och fasta menyer (6-7 rätter) för ca. 300 SEK.

  En annorlunda grej är att det finns en mindre DutyFree-butik i lobbyn.

 3. Kricka on

  Det stämmer fortfarande att det är Bay 9 på T2 för transferbuss till hotellet.

 4. palmen on

  Transferbussen till hotellet går från Bay 1 på Terminal 1 och från Bay 9 på Terminal 2. Det var lite dålig skyltning på detta på flygplatsen.
  (Obs, denna info är ca 6 månader gammal så det kan ha ändrats)

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×