Brussels Airlines nye Business Class kabine beskrives som en “meget positiv oplevelse” af chefrdaktør Jacob Molin. Nu har du også chancen for at teste den – book en Economy Class billet med flyselskabet i den rigtige bookingklasse og vi opgraderer dig till Business Class.

I samarbejde med Brussels Airlines søger vi fem testpiloter fra Sverige, Norge og Danmark – i alt 15 personer – som vil teste det nye langdistance Business Class produkt til en valgfri destination. I USA kan man blandt andet vælge mellem New York og Washington, der findes også mange alternativer i Afrika

Regler:

For at kvalificere dig skal du booke en t/r Economy Class billet med Brussels Airlines i bookingklasse Y, B eller M. Du skal kontakte os i god tid, aller senest 3 dage før afgang for at processen skal lykkes. Opgraderingen vil ske ved ledig plads i  Business Class, og gøres i en retning. Rejsen skal være afsluttet senest 30. Juni 2014. Du skal til gengæld skrive en anmeldelse af Brussels Airlines langdistance Business Class produkt på lokalt sprog (Svensk, Dansk eller Norsk).

Tilmeld dig:

Send en mail med kopi af din bookingbekræftelse til martin.bjornstrom@businessclass.se så vender jeg tilbage med en speciel Voucher samt information om hvordan opgraderingen foretages.

Link: Brussels Airlines rutenetværk

Link: Brussels Airlines destinationer

Læs mere: BusinessClass.se tester Brussels Airlines Airbus 330 Business Class

Læs mere: Anmeldelser & bedømmelser af Brussels Airlines Business Class på Airbus A330