Hele 19 nye ruter tilføjes til netværket i løbet af næste år, det var beskeden da det schweiziske flyselskab SWISS i går præsenterede trafikprogrammet for sommeren 2015. For os i det nordlige Europa er der tre nye ruter der er lidt ekstra interessante, Gøteborg-Zürich, Helsinki-Zürich og Riga-Zürich. Ruterne bliver lanceret gradvist mellem 29. marts 2015 og 2. juli 2015 

Ruten Gøteborg-Zürich starter den 19. april 2015 og vil blive trafikeret med seks ugentlige afgange med et fly af typen Avro RJ-100. Fra Gøteborg bliver det en aftenafgang med afgang fra Landvetter kl. 17:15 på mandage og onsdage som i maj byttes til en formiddagsafgang med afgang kl. 09:30. På tirsdage, torsdage, fredage og søndage er der tale om aftenafgange med afgang fra Landvetter kl. 20:10.

I modsat retning er der på mandage og onsdage en morgenafgang fra Zürich kl. 06:30 med ankomst i Gøteborg kl. 08:50. I de første uger er der dog tale om en eftermiddagsafgang med afgang kl. 14:15. Øvrige dage, tirsdag, torsdag, fredag og søndag, er det en aftenafgang med afgang fra Zürich kl. 17:10. Flyvetiden Gøteborg-Zürich bliver ca. to timer og 14 minutter.

Helsinki og Riga får også direkte ruter til Zürich. Helsinki trafikeres med to ugenlige afgange, torsdag og lørdag, mens Riga trafikeres med tre ugentlige afgange, tirsdag torsdag og lørdag. Begge ruter vil blive trafikeret med enten Airbus A319 eller Airbus A320. Zürich-Helsinki starter den 2. april 2015 og Zürich-Riga den 31. marts 2015.

Følgende ruter tilføjes i løbet af 2015: Zürich-Graz (en afgang/dag), Zürich-Napoli (to afgange/uge), Genève-Lugano (seks afgange/uge), Zürich-Dresden (seks afgange/uge), Zürich-Leipzig (en afgang/dag), Zürich-Krakow (fire afgange/uge), Zürich-Sarajevo (tre afgange/uge), Zürich-Toulouse (fire afgange/uge), Zürich-Malta (fire afgange/uge), Zürich-Brindisi (tre afgange/uge) og Zürich-Santiago de Compostela (tre afgange/uge).

SWILL vil også genoptage ruterne Zürich-Palermo, Zürich-Porto og Zürich-Thessaloniki der også blev trafikeret i løbet af sommeren 2014.