Det danske flyselskab SUN-AIR der flyver som franchisepartner med British Airways åbner d. 28. april en ny rute mellem Billund og Zürich. Ruten bliver den 8. direkte rute fra Billund og den 12. direkte rute fra Jylland, ruten vil blive opereret med selskabets Dornier Do-328 fly, der rummere 32 passagerer.

Åbningen af ruten er en del af SUN-AIRs strategi om at åbne direkte ruter fra Jylland, primært med erhvervslivet som målgruppe. SUN-AIR’s administrerende direktør Niels Sundberg udtaler ” ”Vores strategi er at tilbyde direkte ruter ud af Jylland i samarbejde med det jyske erhvervsliv, og den strategi følger vi med åbningen af ruten til Zürich. Vi er meget glade for samarbejdet med erhvervslivet og oplever allerede nu en meget stor interesse og opbakning fra de mange jyske virksomheder, der har afdelinger i Zürich.”

SUN-AIRs ombord koncept er også rettet mod erhvervslivet og adskiller sig tydeligt fra deres konkurrenters i og med at de tilbyder fuld Inflight-service ombord. Der bliver altid serveret et rigtigt måltid med drikkevarer, kaffe og te. Udvalget varier over dagen, fra hot breakfast om morgenen, til en sandwich over middag og et komplet aftensmåltid med is til dessert på aftenflyvninger.