Singapore Airlines lancerer en daglig langdistanceflyvning mellem Singapore og San Francisco. Til den nye non-stop-rute anvendes en Airbus A350-900, og flyvningen træder i kraft fra den 23. oktober 2016. Derudover øger flyselskabet trafikken til Los Angeles til to daglige afgange.

I øjeblikket flyver Singapore Airlines til San Francisco to gange dagligt. En af flyvninger opererer via Hongkong og den anden via Seoul. Med lanceringen af ​​non-stop-ruten Singapore – San Francisco, vil Singapore-Seoul-San Francisco flyvningen ændres til en Singapore-Seoul-Los Angeles rute. Denne ruteændring betyder, at Singapore Airlines fremover vil have fly til Los Angeles to gange dagligt, da den nye rute vil supplere den eksisterende flyvning fra Singapore via Tokyo Narita til Los Angeles. Udvidelsen til Los Angeles træder ligeledes i kraft fra den 23. oktober 2016.

Flyvetiden for den direkte rute mellem Singapore og San Francisco vil variere fra 14:35 timer til 17: 45 timer afhængigt af retning og tid på året. Flyvningen på godt 13.600 kilometer vil være Singapore Airlines’ længste frem til 2018, hvor en ny variant af A350-900 lanceres og muliggør endnu længere non-stop flyvninger mellem Singapore og Los Angeles samt Singapore og New York. Den nye Airbus A350-900ULR er indkøbt netop til at varetage ultralangdistanceflyvninger.

A350-900_RR_SIA_V07

Vores kunder har længe efterspurgt flere ruter til USA, og vi er glade for, at vi nu kan imødekomme ønsket. Med den nye daglige forbindelse til San Francisco og den øgede frekvens til Los Angeles, kan kunderne dagligt vælge mellem to flyvninger til nogle af de mest populære rejsemål på USA’s vestkyst”, fortæller Tim Lee, General Manager Scandinavia and Finland hos Singapore Airlines.

Airbus A350-900 er i stand til at operere non-stop på Singapore – San Francisco-flyvningerne året rundt. Afhængigt af vindforhold vil antallet af udbudte pladser kunne variere. Flyet er konfigureret med 253 pladser i Business Class, Premium Economy Class og Economy Class.

Flyet letter fra Singapore om morgenen og ankommer i San Francisco ligeledes i morgentimerne for at muliggøre videre forbindelser. Returflyvningen fra San Francisco afgår også om morgenen og ankommer i Singapore tidligt på aftenen.