Singapore Airlines og Changi Airport vil også i et stykke tid fremover tilbyde sit populære transitprogram, og giver alle der mellemlander en voucher, hvor man får omtrent 250 kroner at handle for. Voucheren kan blandt andet bruges til at shoppe i en af de 350 butikker i lufthavnen eller giver adgang til loungebesøg.

Shopping-Dining-More-than-350-retail-services-outlets-720x480

Med den nye aftale får alle kunder, som mellemlander med Singapore Airlines eller SilkAir i Changi lufthavnen, en voucher til en værdi af lige knap 250 danske kroner.
Voucheren kan for eksempel benyttes til tax free shopping, mad og drikke eller en to timers adgang til Ambassador Transit Lounge.

Airport-Terminal-Architecture-Singapore-Changi-International-Airport-720x480

Singapore Airlines chef Foo Chai Woo fortæller til pressen “Vi er glade for at kunne forlænge det fremgangsrige samarbejde med Changi Airport Group. Singapore Airlines’ globale rutenetværk kombineret med de mange tilbud i lufthavnen er en attraktiv kombination”.
Rejsende via Changi-lufthavnen kan også bruge faciliteter som gratis WiFi, gratis bio og swimmingpools. Når man fremviser sit boardingkort fra Singapore Airlines får man desuden rabatter mange steder i lufthavnen.