Singapore Airlines har lige lanceret den nye rute, som forbinder Singapore med vestkysten i USA. Den daglige rute skal betjenes med en Airbus A350-900-maskine.

Premiereturen, SQ32, kom af sted lokal tid klokken 09:25 fra Singapore Changi Airport i mandags, og landede i San Francisco lige før 09:00 lokal tid. Den maskine som blev brugt på den lange rejse var en af selskabets seks nye Airbus A350-900, som for øvrig var den maskine som blev nummer 10.000 at forlade flyfabrikken i Toulouse.

Denne rute er nu den længste i rutenettet hos Singapore Airlines, og flytiden vil variere mellem 14 timer og 35 minutter og 17 timer og 45 minutter afhængig af hvilken vej man flyver og hvornår på året det er.

Det nye fly byder på en fin rejseoplevelse synes vi her på redaktionen. Det er ekstra højt til loftet i kabinen, vinduerne er større end tidligere og så har man jo et nyt lyssystem, som Airbus siger reducerer jetlag. Singapore Airlines har seks maskiner af typen, men man har bestilt hele yderligere 61 stykker. Syv af dem vil være A350-900ULR-maskiner (ultra long range) som gør det muligt for selskabet at igen begynde at flyve på ruten mellem Singapore og New York, men nu uden mellemlanding.