Airbus lancerer lige om lidt en “ultra long range” af den ny maskine Airbus A350, og Singapore Airlines er det første selskab til at bruge maskinen. Denne specialbyggede maskine gør det igen muligt for selskabet at flyve mellem Singapore och USA, lige som Singapore Airlines gjorde frem til 2013.

Singapore Airlines har i alt bestilt 67 nye maskiner af typen A350-900, og syv af disse opgraderes nu til varianten A350-900ULR. De nye maskiner vil have en rækkevidde på over 16.000 kilometer. Selskabet har desuden optioner på 16 flere fly. De nye ultra-lange flymaskiner af varianten A350 leveres fra 2018 og vil bruges mellem Singapore og New York og mellem Singapore og Los Angeles. Singapore Airlines udelukker ikke, at man vil flyve til flere destinationer i USA.

“Vores kunder har længe efterspurgt direkte forbindelser mellem Singapore og USA, og med disse nye fly kan vi efterkomme det. De nye ruter vil være i luften fra 2018” fortæller CEO Goh Choon Phong hos Singapore Airlines.

“Hos Singapore Airlines vil vi ligge i forkant med tingene, og dette er et eksempel på dette. Vi vil være de hurtigste i luften mellem Nordamerika og Sydøstasien, og vi gør Singapores position som regional hub endnu mere tydelig”.

CEO hos Airbus Fabrice Brégier siger: “Den ny A350-900 ULR fungerer perfekt for denne slags ruter: vores nye maskiner er bredere, kabinen er endnu mere stille og produktet fungerer perfekt for at opleve hvordan det er at flyve med Singapore Airlines verdensberømte service ombord”

Singapore Airlines får sin første A350-900 i starten af 2016, og A350-900ULR som kommer fra 2018 kan ses som en yderligere investering i fremtiden.