British Airways har lige frigivet en ny video der viser den nye “prestigefyldte” lounge i Dubai som ligger i den nye finger D – som åbnede i sidste uge.

Loungen er åben for dem der rejser i BA First Class og for Club World (business class), men naturligvis også for dem der har et sølv- eller guldkort hos selskabet. I loungen vil man finde den anden “Concorde Bar” som BA ruller ud worldwide – den første åbnede sidste år i Singapore.

Som du vil kunne se i videon vil First Class-rejsende få adgang til den eksklusive Concorde Bar med et specielt adgangskort, som bliver udleveret ved indgangen.

Troy Warfield er ansvarlig for den samlede kundeoplevelse hos BA, og han fortalte ved åbningen af loungen: “De gæster som rejser med os i business- og førsteklasse håber vi vil tage godt imod den nye lounge. Vi har prøvet at lave en lækkert og moderne lounge. Ikke mindst tror vi den nye Concorde Bar bliver populær. Vi har sigtet efter at lave en lounge hvor man spiser, drikker, hviler og arbejder godt  – for dem der vil det.  Ved alle sæder er der mulighed for at lade sin mobil, tablet eller bærbare computer op”.

BA's new lounge at DXB's Concourse DDen nye lounge i D-fingeren i Dubai