SAS har nu indledt arbejdet med at udvide loungen i Gøteborg. Der tilføjes 120 kvadratmeter samt et nyt interiør, nye arbejdspladser og desuden vil man for første gang kunne tilbyde toiletfaciliteter i loungen.

Loungen ventes at være klar midt i juni og vil da være 415 kvadratmeter stor. Ombygningen gøres i retning af afgangshallen hvor der tidligere var en kiosk. Blandt nyhederne er der private arbejdsrum hvor man kan have møder eller bare arbejdet uforstyrret, toiletter samt et legeområde for børn.

En anden ny facilitet bliver SAS Travel Service, et selvbetjeningsområde hvor man eksempelvis vil kunne ombooke sine billetter.

I forbindelse med at loungen bliver færdig i juni vil der ske visse ændringer i gateallokeringer i lufthavnen. SAS indenrigsflyvninger vil fremover primært afgå fra gate 17, lige ved siden af loungen.

– Gøteborg er en vigtig destination for os og vil ønsker at vores kunder føler sig velkomne når de rejser med os fra Landvetter. En opgraderet lounge som tilbyder alle nødvendigheder og som desuden ligger nær ved både sikkerhedskontroller og gater gør at vores kunder får en mere effektiv rejse når de rejser med os, siger Stephanie Smitt Lindberg, chef for forretnings- og produktudvikling i SAS.