Vestdanskerne får fire nye sommerdestinationer at vælge imellem, når sommersæsonen begynder i slutningen af juni 2014. De fire nye SAS-sommerruter er til Alanya Gazipasa i Tyrkiet og Split i Kroatien samt Nice i Sydfrankrig og Bergen i Norge.

SAS har mange kunder i Vestdanmark, som er vant til at rejse med selskabet i forretningsøjemed, og nu får disse kunder mulighed for at få den velkendte SAS oplevelse, også når de rejser til eftertragtede feriemål netop i de perioder, hvor de fleste holder ferie.

I Billund Lufthavn er de rigtig glade og stolte over, at SAS har valgt at introducere disse nye sommerruter. Gennem de seneste måneder har de fået mange henvendelser fra vestdanskerne med ønsker om at se netop disse ruter direkte fra Billund. Kroatien bliver stadig mere populær blandt danskerne som feriemål, og rigtig mange danskere ejer ferieboliger i områderne omkring Nice og Alanya. Mange vestdanskerne vil med sikkerhed benytte sommerruten til Bergen, bl.a. for at tage på cruise op af Norges vestkyst, men samtidig forventes det ligeledes, at ruten vil bringe rigtig mange norske turister til Vestdanmark.

Nye ruter fra Billund
Billund-Split: Afgang onsdag – første gang den 2. juli
Billund-Nice: Afgang onsdag –  første gang den 2. juli
Billund-Gazipasa Alanya: Afgang torsdag – første gang den 3. juli
Billund-Bergen: Afgang tirsdag, torsdag og lørdag – første gang den 28. juni

Billetterne til de nye sommerruter bliver sat til salg gradvist fra den 25. november på www.sas.dk.

Som nævnt, vil ruterne fra Billund til Split, Nice og Gazipasa Alanya blive betjent en gang om ugen, mens ruten til Bergen flyves 3 gange ugentligt. Da SAS udover de nævnte sommerruter ligeledes flyver direkte fra Billund til deres 3 skandinaviske hubs, vil det være muligt at kombinere flybilletterne, således at man f.eks. flyver direkte ud fra Billund til Nice om onsdagen, men flyver hjem via København, Stockholm eller Oslo, hvis man ønsker en anden hjemrejsedag end onsdag.