Ritz-Carlton bliver ved med at investere i hvad man kalder for “eksotiske og nøje udvalgte destinationer” og fortæller nu om to nye hoteller i Asien, som man vil åbne sammen med hotelgruppen YTL Hotels. Det handler om The Ritz-Carlton, Koh Samui, Thailand, og om The Ritz-Carlton Reserve Niseko – Japans største skidestination.

Hotellet på Koh Samui (som er Thailands næststørste ø) vil blive placeret på den nordøstlige side af øen i det smukke område Choeng Mon. Hotellet vil have 187 værelser og få eksklusive faciliteter indenfor gastronomi, wellness og sport. Det indledende planlægningsarbejde er startet, og man forventer at kunne åbne indenfor to år.

Ritz Carlton Koh Samui

Tegning: Sådan kan hotellet på Koh Samui se ud om to år     Foto: Ritz-Carlton

“Når vi planlægger og designer et nyt hotel, er vi altid meget optaget af at studere omgivelserne, og vi prøver altid tilpasse det nye hotel til den omgivende natur. Ofte er det netop omgivelserne som er det mest vigtige for vores gæster. Og lige præcis her, i denne fantastisk smukke del af Thailand, er vi ikke i tvivl om at vores gæster vil blive tilfredse” fortæller Herve Humler – som har titlen President &COO hos Ritz-Carlton – i en pressemeddelelse.

Hotellet på Koh Samui vil blive kædens hotel nummer to i Thailand: det første er placeret ved Phulay Bay tæt på Krabi.

The Ritz-Carlton Reserve i Niseko, Japan vil blive noget helt anderledes. Niseko er Japans mest populære skiresort, og dette eksklusive hotel vil kun have 50 værelser. Fra hotellet vil der være flot udsigt over bjerget Yotei. Hotellet åbner først om fem år, og på det tidspunkt vil det være Ritz-Carltons’ 5. hotel in Japan. Man har allerede hoteller i Tokyo, Osaka, Kyoto og på Okinawa.

“Ritz-Carlton Reserve er vores ultimative signaturprodukt. Det skal være unikke hoteller i unikke omgivelser, det skal være hoteller med en udpræget personlighed og ikke mindst skal vi respektere stedets oprindelige historie og kultur. Det nye hotel i Niseko vil opfylde alle disse betingelser, og det vil blive en værdifuld tilføjelse til vores eksisterende portefølje af hoteller i Reserve-klassen” afslutter Herve Humler.