2013 var et meget begivenhedsrigt år for Rezidorgruppen. Der blev åbnet 14 nye hoteller, som gav hotelkoncernen 3.300 værelser. Derudover blev der skrevet aftale med ydereligere 32 hotelprojekter, som indenfor de næste par år, vil tilføje 6400 værelser. Nogle af de vigtigste hotel indvielser i 2013 var Radisson Blu Hotel Istanbul Pera, Radisson Blu Hotel Maputo i Mozambique samt Radisson Blu Paradise Resort & Spa Sochi, som åbnede i januar, bare nogle få uger før vinter OL. Et hotel genåbnede i 2013, Radisson Blu Hotel Kuwait, som har været lukkede i 3 år pga. totalrenovering. Hotellet er særdeles historisk vigtigt for Rezidor, da det var det første Radissonhotel, de åbnede udenfor Skandinavien i 1980.

Hovedfokus fremover for Rezidor ligger på tilvækstmarkederne, som står for 75 procent af alle nye hotelprojekter. Blandt de lande kan der nævnes Algeriet, Saudi Arabien, Rusland og Nigeria. Blandt projekterne findes der en god balance mellem Radisson Blu og Park Inn by Radisson. 35 procent af hotelprojekterne rykker ind i eksisterende bygninger, som kræver mindre ombygninger og vil blive åbnet i løbet af de næste 18 måneder.

Et problem ved at mange af de nye hotelprojekter ligger i udviklingslande, er at forsinkelser på byggerierne er mere almindelig end i I-lande. Dette har gjort, at der er blevet åbnet færre nye hoteller end planalgt i 2013.