Det 11 etager høje Radisson Blu Hotel Moscow Sheremetyevo Airport er det første og eneste hotel der er i direkte forbindelse med den internationale terminal i Moskva Sheremetyevo lufthavn. Lufthavnen  er en af Moskvas tre hovedlufthavne med flyforbindelse til blandt andet Skandinavien og Finland, hvilket gør beliggenheden endnu bedre for dem der ankommer med lufthavnstoget Sheremetyevo Express.

Hotellet har i alt 391 værelser heraf 16 executivesuiter, 16 juniorsuiter og 16 Business Class-værelser. Desuden findes der en relax-afdeling med finsk sauna, tyrkisk hamam og et motionsrum. Hotellet har også en konferenceafdeling på 1800 kvadratmeter som rummer 48 lokaler i forskellig størrelse.

Hvis man vil spise på hotellet findes restauranten Stratosphere som serverer morgenmad, frokost og aftensmad, The Meeting Point Lobby Bar hvor man har mulighed for at tage en kop kaffe med venner og kollegaer, samt The Altitude Bar and Grill Restaurant på 11. etage med panoramaudsigt over lufthavnen og landingsbanerne.

Hotellet er designet af den svenske designer Christian Lundwall i hans signaturstil “Urban or New York Mansion House”.