Carlson Rezidor-gruppen udvider sin tilstedeværelse i Finland ved at åbne sit 8. hotel i landet: Radisson Blu Aleksanteri.

Det nyrenovered hotel var tidligere kendt under navnet Solo Sokos Hotel Aleksanteri, men hotellet har fået “en gennemgribende opfriskning” fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Hotellet har 151 værelser og suiter, og er tiltænkt både forretningsrejsende og feriegæster, og her skal man få “en højkvalitativ hoteloplevelse i boutiquestil” siger kæden.

Stueetagen vil blandt andet byde på “The Aleksanteri Lounge” hvor man som gæst kan slappe af, snuppe noget at spise eller arbejde. Morgenmaden vil som resten af kædens morgenmadstilbud bygge på konceptet “The Radisson Blu Super Breakfast”  hvilket betyder lokale råvarer, kvalitetsprodukter og ikke mindst en appetitlig præsentation af maden.

Klaus Ek er chef for hotellet, og han siger: “Vores identitet skal være baseret på en personlig og autentisk touch, noget som også er trenden indenfor hotelbranchen lige nu. Når man vælger at bo hos os, skal man som gæst fornemme hvordan det er at overnatte i en finsk drømmebolig, og vi vil skabe en atmosfære og tilbyde faciliteter hvor alle gæster skal føle sig vel til pas”.