Qantas har samarbejdet med nogle af Australiens ledende kunstnere, fotografer og digitale eksperter for at skabe nye toilettasker til sine rejsende på business class.

De nye toilettasker har fået navnet Qantas Curates, og det er kunst fra 16 forskellige australske kunstnere man kan finde på taskerne med alt fra popkunst, fotografisk kunst og landskabsmotiver blandt andet.

Den nye kollektion består af 16 forskellige toilettasker– otte til herrerne og otte til damerne. Man vil kunne finde dem om bord fra den 1. maj hvis man har bestilt en business class-billet og skal flyve på en interkontinental rute med Qantas. Man lancerer to nye motiver hver måned i de næste fire måneder.

Qantas' new business class amenity kits

Qantas nye business class toilettasker

Foto: Qantas

Det man finder i toilettasken består af ASPAR produkter fra Aurora Spa – og det betyder håndcreme, læbepomade og en ansigtscreme. I tillæg er der en øjenmaske som har det samme motiv som selve tasken. Der er også tandbørste, tandpasta, ørepropper og et par behagelige sokker.

Olivia Wirth fra Qantas siger, at de nye tasker “meget gerne må blive noget vores gæster tager med hjem og måske endda samler på, og vi ønsker også at sætte fokus på nulevende australske kunstnere”.

Qantas' new business class amenity kits

Qantas nye business class toilettasker

Foto: Qantas

“Qantas vil gerne vise og dele de ting som australske kunstnere laver i øjeblikket – måske kan de på denne måde nå et større publikum” siger hun også.