Qantas åbner en ny flagskibs-lounge i terminal 3 på Heathrow næste år.

Selskabet bekræftede for et par dage siden at man påbegynder konstruktionsarbejdet i september, med planlagt åbning i starten af 2017.

DSC06038-720x540-720x540

Loungen vil være i to etager, og have kapacitet for op til 230 gæster. Gennem de store vinduespartier vil man have fin udsigt over lufthavnen.

Designet vil blive “i typisk Qantas-stil” som selskabet siger men dog med “et touch af London”.

Introducing-Qantas-new-premium-lounge-at-London-Heathrow.-Opening-early-2017-image-2-720x509

Den nye lounge vil få et omfattende menukort fra den australske restaurantkæde Rockpool, og baren vil være velassorteret. Der vil findes badeværelser med mulighed for at snuppe et brusebad, der vil være et businesscenter og et specielt lille hjørne for børn.

Qantas topchef Alan Joyce fortæller: “Kænguru-ruten mellem London og Australien er en vigtig del af vores identitet, og derfor vil vi at vores lounge på Heathrow skal være unik. Vi er stolte over de nye lounger vi har lanceret de seneste tre år i Singapore, Hong Kong, Los Angeles og Perth. Nu tager vi konceptet til London og til Brisbane i løbet af 2017”.

Introducing-Qantas-new-premium-lounge-at-London-Heathrow-720x510

De passagerer som vil kunne benytte sig af den nye lounge er rejsende i Qantas Business og First Class, men man har også adgang med et guldkort (eller kort med endnu højere status) hos selskabet. Man har også adgang hvis man flyver med en af Qantas partnere men på en billet med passende status. Frem til den nye lounge åbner kan man som Qantas-gæst benytte sig af de lounger som British Airways og American Airlines har på Heathrow.