Businessclass var til stede, da Singapore Airlines inviterede til festivitas med balloner, DJ og boblevand. I går torsdag fløj nemlig SQ351 klokken 12:30 fra Kastrup for første gang med den opgraderede maskine med de fire bookingklasser, hvor First Class og Premium Economy er nyheder. Og premiereturen var godt fyldt op: hele economy var udsolgt, premium economy næsten også, der var nogle enkelte business class-sæder tilbage og så var to af de fire First Class-sæder solgt, fortalte Allan Hoffery fra Singapore Airlines.

Da maskinen kom in fra Singapore ved 6-tiden om morgenen var det med betalende passagerer i alle fire First Class-sæder, og den sidste plads blev solgt få timer før afgang fra Changi i Singapore af en person som bestilte på stedet. Så det lader til, at flyselskabet har regnet den rigtigt ud: der er et publikum som gerne betaler prisen for at flyve eksklusivt.

Den første afgang blev fejret med taler og inviterede gæster fra pressen og rejsebranchen, og der var både boblevand, juice, croissanter og lækker is til de fremmødte. For de passagerer som nu havde bestil et First Class-sæde ventede en syvretters menu oppe i luften, serveret på klassiske engelske Wedgewoodtallerkener, Dom Perignon ad libitum og den bredeste seng man kan sove i på First Class. Men det er ikke kun de bedst betalende rejsende som kunne se frem til en god oplevelse, fortalte Henrik Hanevold, som er salgschef hos Singapore Airlines i Norge.

url-2

”Vi er stolte at nu kunne tilbyde fire forskellige bookingklasser på denne rute, som faktisk er den mest populære rute til Singapore i vores netværk. Maskinen har kun 264 stole, og det er omtrent 25% færre end hos tilsvarende flytyper i branchen. Dette giver bedre plads og bare en bedre oplevelse – om du så sidder på business eller economy”.

Foruden den ny First Class lancerer man desuden også Premium Economy på ruten.

”Premium Economy sælger godt. Produktet er til dem af vores gæster, som vil sidde lidt bedre men ikke give hvad det koster at flyve business class. Hvis man ønsker at opgradere fra economy til premium economy til f.eks Australien skal man regne med at opgraderingen koster ca. 5.000,- for en tur/retur og det er mange, som synes det er en god investering” fortalte Henrik Hanevold videre.

Businessclass har allerede fortalt en del om de forskellige bookingklasser, hvor man sidder bedst i de forskellige afdelinger og generelt om hvordan det er at flyve med denne maskine (Læs mere på vores norske søstersite her http://www.businessclass.no/singapore-stockholm-business-class-med-singapore-airlines/) så her får du mest flere billeder fra kabinen – og en lille instruks i hvordan dit sæde hvis du flyver business class nemt laves om til en seng.

1

1. Lige om lidt er der afgang fra gate C39 på Kastrup!

2
2. Sådan sover du på First Class. Sengen er 2 meter lang, så der er god plads til de fleste.
3
3. Business class byder også på en fin seng, og tipset her er at booke et af de første sæder i kabinen.
5
4. Der er to separate business class-afdelinger. Den forreste er mere intim og derfor den mest populære – her ser du den.
4
5. …og her den næste, lidt større afdeling for business class.
6
6. Må vi vise hvordan dit business class-sæde laves om til en seng? Start med at trække op i håndtaget bag på sædet…
7
7. …træk ned…
8
8. …læg ned…
9
9. …fold madrassen ned…
10
10. …puden skal lige på plads……
11
11…de sidste detaljer tjekkes…
12
12 …sådan!
13 (1)
13  Dele af det crew, som stod klar til at betjene de rejsende på turen til Singapore.
14

14. Masser af folk og festlig stemning ved gate C39. Bon Voyage!