Park Inn by Radisson har netop åbnet Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport på Island.  Med en perfekt placering tæt på lufthavnen og Islands berømte Blå Lagune.

– Rezidor Hotel Group er den eneste internationale hotelkæde med en signifikant portefølje i Norden. Hotelgruppen er samtidig en af Europas ledende lufthavnshoteloperatører med hoteller ved de fleste større lufthavne og rejseknudepunkter over hele kontinentet. Med åbningen af Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport styrker vi endnu en gang vores ledende position ved at tilbyde hoteller til alle segmenter og ved at give gæsterne en verdensklasses serviceoplevelse, ” siger Tom Flanagan, Area Vice President Nordics i Rezidor Hotel Group.

Med innovative løsninger samt komfortable og farverige værelser komplementerer det nye mellemklasse hotel de to førsteklasse Radisson Blu hoteller, som Rezidor Hotel Group allerede driver i Reykjavik.

Park Inn By Radisson ligger i byens centrum kun 5 km fra Keflaviks internationale lufthavn. Hotellet har 77 farverige værelser og suiter med bekvemmeligheder som fri Wifi, 470 m2 til møder og events udstyret med moderne konferenceteknologi. Derudover kan de rejsende benytte sig af hotellets restaurant, som har åbent hele dagen, en lobbybar og wellnessfaciliteter, som blandt andet inkluderer yoga, skønhedsbehandlinger og et fitnesscenter, der snart bliver renoveret.