Til september åbner det nye hotel i Helsingborg, som har fået navnet Radisson Blu Metropol Hotel. Bagom hotellet er samme team som blandt andet har skabt det populære Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg.

Radisson Blu Metropol vil tilbyde 205 værelser og suiter samt en konferencenafdeling med syv konferencerum og plads til 200 gæster ad gangen.

Ønsker man at spise findes der på hotellet en restaurant og bar, Nellys Restaurant & Bad. Restaurantens nøgleord er “Where Coffee turns into Cocktails”, folk skal have lyst til at blive lidt længere. Menu og indretning er hentet fra Nellys rejser rundt i verden.

Hoteldesignet er hentet fra Helsingborgs kultur og designarv med inspiration fra det industrielle, eksempelvis vil man finde indslag i læder, sten, træ og kakkel.

Hotellet bliver beliggende i bydelen Söder, godt 400 meter fra havnen og”Knutpunkten, hvor man finder tog, bus og færger. I området planlægges også  et shoppinggalleri samt en biograf som skal blive en af Europas mest moderne.

– Det er utroligt spændende at kunne være med og bidrage til denne positive byudvikling i Söder Helsingborg. Vi tror at vores hotel vil kunne bidrage med meget til byen. Dels vil vi kunne tilbyde arbejdspladser, men også et sted hvor Helsingborgensere kan mødes og omgåes, siger Malin Franck, adm. dir. på Radisson Blu Metropol hotel.

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Photo: Carlson Rezidor

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Photo: Carlson Rezidor