Efter SAS rullede detaljerne ud for deres nye EuroBonus-koncept, med det nye Diamondniveau, modsvare russiske Aeroflot med også at lancere et nyt statusniveau over guld, Aeroflot Bonus Platinum, det er tilgængeligt for dem som samler over 125.000 point eller tager mindst 50 flyvninger med Aeroflot på business class i løbet af kvalificeringsåret.

Som platinummedlem hos Aeroflot, får man en række ekstra fordele, blandt andet concierge service der gør det muligt at booke både flybilletter, hoteller og restauranter rundt om i verden hele døgnet. Man har også garanteret sædereservation med Aeroflot, forudsat at bookingen gøres senest 24 timer før afrejse for economy class og 72 timer før afrejse med business class.

Der er lagt meget fokus på pointfordelene i bonusprogrammet. Platinummedlemmer får 75 % ekstra point, oven i dem de selv optjener og kan derudover låne op til 10.000 point, for at de hurtigere kan booke en bonusrejse. Fire gange om året får de også lov til at booke en bonusrejse til det dobbelte antal point, selvom der ikke findes nogen bonuspladser tilbage på flyvningen (forudsat der er pladser tilbage på flyvningen).

De øvrige fordele inkludere to styks ekstra indtjekkede bagage, et Aeroflot Bonus guldkort man kan give til en valgfri person, mulighed for at booke premiumbilletter uden at betale gebyr og tre gratis opgraderinger i løbet af året.

Aeroflot Bonus Platinum blev lanceret til en gallaaften i Moskva d. 31 januar af Aeroflots VD Vitaly Saveliev, hvor flere af de kommende Platinummedlemmer var inviteret. De ny medlemsniveauer introduceres officelt i bonusprogrammet fra d. 1 februar.

Aeroflot Bonus

Aeroflot Bonus

Photo: Aeroflot

De fire kortniveauer i Aeroflot Bonus