I forrige uge gennemgik BW Raftevold’s Hotel i Hornindal kontrollen som kvalificerer hotellet til at blive det tredje Best Western Plus Hotel i Norge.

Det traditionsrige hotel fra 1867 i Hornindal har været medlem af Best Western kæden siden starten i 1987. I 2012 overtog Jens Brokmann og Petra Wieth BW Raftevold’s Hotel og de har gennemført en omfattende opgradering af hotellet – det gælder alle gæsteværelser såvel som fællesarealer.

Best Western Plushoteller er 4 stjerners hoteller som tilbyder alt det normale Best Western hoteller tilbyder, derudover lægger hotellet større vægt på design, møblement, services såsom mad, bar og renseritjenester og flere produkter på badeværelserne. Siden lanceringen i 2011 har denne kategori tiltrukket mange nye hoteller til kæden ligesom mange eksisterende BW hoteller har opgraderet til Plus-kategorien. Der er i dag omkring 200 hoteller i denne kategori i Europa, heraf 13 i Skandinavien.

– Det er rigtigt dejligt at vi nu efter en omfattende modernisering og øgelse af standarden bliver en del af BW Plus, noget som vil gøre vores satsning på kvalitet og oplevelser tydeligere, siger Jens Brokmann, eier og driftsansvarlig for BW Plus Raftevolds Hotel og BW Sauda Fjordhotel.