Fra den 1. juli kan du bestille den nye kabineklasse economy plus hos Brussels Airlines. Uden at tøve, skriver flyselskabet i en pressemeddelelse, at dette betyder “en meget mere komfortabel rejse til en god pris”.

For at fejre og markedsføre den nye klasse, opgraderer selskabet i al 20.000 rejsende i juli og august til at teste det nye produkt – helt gratis. Så hvis du har bestilt en flybillet med Brussels Airlines, hvor du skal rejse i den periode, kunne det være du var heldig!

recline

Economy plus vil kun være tilgængelig på langdistance-ruter. Det er de fire første rækker som laves om til klassen – det vil sige 32 sæder i en normalt konfigureret Airbus A330. Economy plus betyder her, at man får bedre benplads, og at ryglænet kan lænes 20 grader bagud i forhold til de normale 8. Ved afgang bliver man tilbudt et glas champagne eller lignende, men får en lille toilettaske, der bliver tilbudt et opvarmet håndklæde i løbet af rejsen til at friske sig op med, puden er lidt mere lækker og så er der en lille æske chokolade fra den belgiske chokoladeproducent Neuhaus at nyde undervejs – eller tage med hjem.

Brussels Airlines har valgt en nem løsning på hvordan adgang til den bedre plads skal fungere: opgradering fra economy til economy plus koster 120 euro per strækning. Alle kan vælge at opdatere, også hvis man har købt en af de allerbilligste billetter til at starte med.