Qantas arbejder sammen med den Paris-baserede designer Martin Grant om at lancere nye pyjamasser for selskabets passagerer i første klasse og på business class.

Qantas’ kendte grå pyjamasser med lange ærmer skal skiftes ud med den nye model i førsteklasse-kabinerne fra midten af næste år. Det er de rejsende om bord på selskabets Airbus A380-maskiner som får dem som de første.

Qantas pyjamas

Qantas kendte grå pyjamas                 Foto: Qantas

Martin Grant vil desuden lave en limited edition-pyjamas for rejsende i business class. Hvordan den vil se ud, vil blive afsløret i løbet af næste år. Da det jo er en limited edition vil man også kunne møde den ældre, grå model ved sengetid om bord.

“Det er en helt ny kreativ proces for mig at designe en pyjamas” siger Martin Grant. “Jeg er også klar over, hvor populær den gamle model er, så her skal man virkelig have en ydmyg tilgang til opgaven” siger han om sit første pyjamas-designarbejde nogensinde.

Grant har tidligere designet andre uniformer for Qantas- de kommer i brug i løbet af 2016 – og er i dialog med selskabet om hvordan piloternes nye uniformer skal se ud i fremtiden.

Qantas uniforms

Ken og Barbie iført nye Qantas-uniformer foran Harbour Bridge i Sydney