Accorhotels udvider sin tilstedeværelse i Brasilien ved at åbne to nye hoteller: Hotel Santa Teresa MGallery by Sofitel og Mama Shelter Rio de Janeiro.

Hotellerne i det trendy område Santa Teresa, et nabolag til dels befolket af byens hipstere, og kendt for sine gadefester og mange musikere. Her, med udsigt over byen og de mange art deco-huse i nærheden og de mange parker, ligger hotellerne flot.

MGallery-Rio1-720x405

Hotel Santa Teresa er resultatet af et samarbejde med lokale kunstnere og designere. Hotellet har kun 43 værelser og en fin lille restaurant ved navn Tereze, der er spaafdeling og pool – og som sagt flot udsigt.

Mama Shelter åpner i juni og bliver det første af denne slags hoteller i Brasilien fra AccorHotels. Mama Shelter er små, meget personligt indrettede designerhoteller i f.eks Marseille, Bordeaux og Lyon.

“Vi har længe ønsket at kunne bringe både MGallery og Mama Shelter-koncepterne til Brasilien, og med Santa Teresa fandt vi den perfekte mulighed” siger kæden i en pressemeddelelse. “Her passer den “tropical chic”-stil vi ellers bruger for MGallery perfekt ind, og vi rammer Mama Shelter-konceptet perfekt i dette område som på mange måder minder lidt om Montmartre i Paris. Det er også derfor vi har brugt lokale kunstnere til at hjælpe med designet. Her vil vi kunne tilbyde et ophold med de helt rigtige kulturelle, kulinarske og designmæssige rammer”.

MGallery-Rio3-720x405

AccorHotels har i dag 28 hoteller i Rio de Janeiro, og skal åbne yderligere fem i løbet af 2016. Har du et favorithotel i Rio du vil tipse om måske?