Under indvielsen af Air France nye produkter i Europa afslørede man osgå at der er nye lounger undervejs i Paris’ Charles-de-Gaulle lufthavn. Nærmere bestemt i Terminal 2F og Terminal 2G som begge anvendes til Europa-flyvninger.

I Terminal 2G vil en helt ny lounge beliggende i nærheden af gateområdet åbne. Det bliver en mere ordentlig lounge end den lidt enklere lounge som findes i dag, blandt andet vil der være en del flere siddepladser. Loungen forventes at åbne i slutningen af 2016.

Terminal 2G anvendes i dag til Air France flyvninger til blandt andet Göteborg, Oslo og Stavanger samt et antal mindre destinationer i Europa.

I Terminal 2F er der også planlagt en helt ny lounge, Terminal 2F anvendes til de fleste Europaflyvninger i Schengenområdet. Loungen vil være 2500 kvadratmeter stor og desuden tilbyde en fransk-inspireret udendørs terrasse. For at klare dette vil man i samabejde med lufthavnens ejer, Aéroports de Paris (ADP), bygge en helt ny bygning til den nye lounge, formentlig placeret i centralområdet mellem de to fingre. Der vil således gå nogle år inden loungen er klar til at åbne.

I mellemtiden er blandt andet en gennemgang af udvalget af mad og drikke i loungerne i Paris planlagt.

Der findes endnu ingen billeder af de kommende lounger, men den nyeste lounge i Terminal 2E og den nye lounge på New York JFK giver et hint om hvordan de nye lounger skal indrettes.

Air France Lounge New York JFK

Air France Lounge New York JFK

Photo: Air France

Air France Lounge Paris CDG Terminal 2E pier M

Air France Lounge Paris CDG Terminal 2E pier M

Photo: Air France

Air France Lounge Paris CDG Terminal 2E pier M interior

Air France Lounge Paris CDG Terminal 2E pier M interior

Photo: Air France