Fra midten af marts vil medlemmer af SAS EuroBonus kunne optjene points når de tager Flytoget til og fra Gardermoen/Oslo Lufthavn.

SAS havde sidste år 9,8 millioner passagerer til og fra Gardermoen, og det skal noteres at syv af ti rejsende med Flytoget siger, at de har en EuroBonus-konto.

Fra om nogle uger kan alle disse rejsende få points på sine togrejser, men så skal billetten købes gennem Flytogets app. Der arbejdes på flere samarbejder og integrationer, og planen er blandt andet at få ind muligheden at kunne bestille togbilletten i SAS’ egen app.

Eivind Roald er kommerciel koncerndirektør hos SAS: “Flytoget er et godt og miljøvenligt alternativ, og jeg er glad for at vi har indgået denne aftale  Dette er yderligere et lille skridt i retningen af at kunne tilbyde en rejse som opleves enkel og nem at gennemføre. Som strategisk samarbejdspartner for SAS er Flytoget et naturligt valg. Vi deler den samme fokus på sikkerhed, punktlighed og service, og vores kunder er ofte dem der rejser meget”.