38 år efter præmieren på den første film med R2D2, Han Solo, Darth Vader og alle andre de kendte figurer fra det eventyrlige univers i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden” kan man nu se alle de første seks film i luften hos et flyselskab.

Emirates har lavet en aftale, der gør det muligt for dem at vise samtlige film from nu – foruden den helt nye film der har præmiere i disse dage: “Star Wars: The Force Awakens” men den kommer også til at blive vist om bord i starten af 2016.

Aftalen gælder disse film: Star Wars: A New Hope (1977); Star Wars: The Empire Strikes Back (1980); Star Wars: Return of the Jedi (1983); Star Wars: The Phantom Menace (1999); Star Wars: Attack of the Clones (2002) og Star Wars: Revenge of the Sith (2005).

– Vi vil altid kunne tilbyde vores gæster den bedst tænkelige underholdning, og vi er glade for at kunne vise alle de første seks film – og den kommende” fortæller Emirates i en pressemeddelse. Samlet tager det lidt over 13 timer at se alle film, men det kan man faktisk nå på nogle af selskabets længste ruter.

De to tidligere trilogier kan ses som tilskud til en i forvejen imponerende liste over underholdning hos flyselskabet: der er over 500 film og over 2.000 kanaler at vælge mellem.

– Den kæmpe opmærksomhed, som den nye film har fået, beviser at interessen er stor for Star Wars-universet. Jeg er sikker på, at vi kommer til at vise masser af Star Wars i luften hos os” afslutter Emirates.