Four Seasons Hotel Abu Dhabi, som ligger på øen Al Maryah, kan nu til sidst sige, at de er 100% “open for business” da man er helt færdig med den sidste del af projektet, som involverede restauranterne og loungerne. Det 200 værelser store hotel åbnede egentlig allerede i maj i år, men når man nu kan byde velkommen til den nye steakhouse-restaurang Butcher & Still, er det den sidste etappe i det projekt som kom til at tage hele 12 år.

100% open for business: Four Seasons Hotel Abu Dhabi

Det er Four Seasons første hotel i Abu Dhabi. Det er 34 etager højt, og det har store terrasser med havudsigt, private saloner for intime middage, et stort spa (Dahlia Spa) og en terrasse med pool, hvorfra man kan kigge ud over hele byen.

Hotellets seks restauranter og lounger inkluderer Zsa Zsa, som jo har har lånt sit navn fra den ungarske skuespillerinde Zsa Zsa Gabor.
Zsa Zsa er en cocktailbar i Hollywoodstil, mer der er også Al Meylas, en lounge i lobbyen med retter og småt og godt fra regionen.
Crust er hotellets hovedrestaurant, og ved poolen ligger Eclipse, hvor der serveres snacks og forfriskninger.

Det som var den sidste del af hotellet til at komme helt på plads var steakrestauranten Butcher & Still.
Café Milano har fokus på det syditalienska køkken og her som på alle andre restauranter på hotellet, har man mulighed for at spise ude i det fri, eller i en privat salon.

Vi synes hotellet ser ret spektakulært ud. Hvad synes du? Har du et favorithotel i Abu Dhabi? Hvis du leder efter et nyt, kan du finde det (til en god pris) i vores hotelsektion her.