I går slog Aalborg Airport Hotel dørerne op for første gang. Hotellet ligger kun et stenkast fra Aalborg Lufthavn og vil gøre livet mere bekvemt for rejsende med sene ankomster og tidlige afgange.

Hotellet der er åbent 24 timer i døgnet alle årets 365 dage har i alt 64 værelser indrettet i moderne stil. Værelserne er fordelt som enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Alle værelser har eget bad og toilet, aircondition, fladskærms TV og gratis wifi. Udover muligheden for at booke værelser for en eller flere nætter, er det også muligt at booke et dagsværelse hvis man bare har brug for et sted at slappe af over dagen.

Med mulighed for at foretage check-in og aflevere bagage i Aalborg Lufthavn allerede 23 timer før afgang retter hotellet sig i høj grad mod rejsende med meget tidlige morgenflyvninger. På den måde er det mulighed for at sove så længe som muligt og så gå direkte til gaten hvor man skal være 20 minutter før afgang.

Hotellet har en kombineret Lounge & Restaurant  der er indrettet med behagelige møbler og en pejs. Om morgenen serveres der morgenmad fra kl. 05:00 – 09:00 og senere på dagen, fra kl. 11:00 – 23:00, serveres der lettere rettere. Dette kan eksempelvis være sandwicher eller enklere varm mad. Det er også muligt at købe forskellige slags kaffe og andre drikkevarer. I loungen findes der infoskærme med information om afgangene fra lufthavnen.

Hotellet hat et lille kioskudsalg der er åbent alle døgnets 24 timer og som gæst har man også adgang til gratis trådløst internet i lobbyområdet.

Hotellet tilbyder udover overnatning også mødelokaler med kapacitet på op til 20 personer.