Hotelkæden Radisson Blu har nu åbnet sit første hotel i Moldova – The Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau. 

Beliggenheden er i hjertet af Chisinau og med de 143 værelser er dette nu Moldovas største hotel. Hotellet tilbyder forskellige muligheder indenfor det kulinariske som f.eks ‘The Ambassador Restaurant’ som holder åbent fra tidlig morgen til sen aften, og der serveres også en “Super Breakfast”, som hver dag tilbyder lokale og internationale morgenmadsvarianter af høj standard.

Husnu Tayanc er hotellets General Manager, og ved åbningen fortalte han “Vi er stolte af at kunne åbne Moldovas største hotel, og stolte af at kunne føje endnu et land til listen over lande med Radisson Blu-hoteller. Radisson Blu Leogrand Hotel kombinerer moderne design med innovation og moderne teknologi, og vi ser os som et unikt hotelprodukt her i byen. Vi vil tilbyde den bedst mulige oplevelse for vores gæster, og vi er klar til at arbejde hårdt for at kunne opfylde de krav vores gæster måtte stille. Vores slogan er jo  “Yes I can!”

Hotellet har seks konferencelokaler med over sammenlagt 1.200 m2 og med kapacitet for over 1.000 gæster – dette gør hotellet til hovedstadens største konferencecenter. Hotellet har to lounger: “BLU Lounge” med bar og en hyggelig balkon, og ‘The Loft Lounge’ med glasvægge og terrasse.

Hovedstaden Chisinau er Moldovas største by, og landets industrielle og kommercielle centrum.

Radisson Blu Moldova