Sydney Airport fik en unikt dekoreret gæst i sidste uge, hvor en Star Wars-malet Boeing 787-9 Dreamliner-maskine fra det japanske flyselskab ANA kom forbi. Landingen markerede opstarten på den nye daglige rute mellem Tokyo Haneda og Sydney. 

Den populære lille robot R2D2 kan ses på maskinen, og hele arrangementet hænger naturligvis også sammen med den kommende verdenspremiere på storfilmen Star Wars VII: The Force Awakens.

Ruten vil have afgang fra Tokyo 22:10 med ankomst til Sydney 09:35. På rejsen tilbage flyver man fra Sydney 21:30 med ankomst til Tokyo 05:05.

Osamu Shinobe, som er CEO og tillige har titlen President of ANA, fortalte til pressen. “Når vi starter denne rute op, betyder det at vi åbner op for vores 4. nye internationale destination i 2015. Den første afgang var helt udsolgt, og tallene er også pæne når vi kigger fremadrettet. Vi ser frem til at kunne betjene flere rejsende fra Sydney og Australien til Tokyo og resten af Japan – og omvendt naturligvis. Denne rute linker storbyerne Sydney og Tokyo godt sammen, da Haneda har gode forbindelser til de centrale dele af Tokyo. Ankomsten til Tokyo tidligt om morgenen, betyder at de rejsende nemt kan skifte til en af vores over 40 destinationer i Japan, eller videre vestpå til Europa. Jeg vil også gerne nævne, at rejsende i business class med fordel kan benytte sig af vores nyrenoverede lounge på Haneda”.