Det er egentlig ikke et hotel, der åbens, men to hoteller, et Marriott Courtyard og et Residence Inn Hotel. Begge er en del af Marriott Group, som kommer til at dele den høje bygning på 68 etager og bliver dermed Nordamerika’s højeste hotelbygning. Højt beliggende hoteller er også tidligere fundet i USA, men dette bliver den højeste bygning, som bare indeholder hotelvirksomhed.

Hotelbygningen ligger i Midtown Manhattan, ikke langt fra Central Park og Times Sqaure, og tilbyder 639 værelser, hvor af 378 er i Courtyard og 261 i Residence Inn. Courtyard optager etagerne 6 – 33 og Residence Inn etagerne 37 – 65. Courtyard tilbyder et traditionelt hotelkoncept, mens Residence Inn er tilgængelig for de gæster, som vil bo der fem nætter eller mere og tilbyder studios med køkkenfaciliteter.

På 35. etage vil der findes en stor fitnessafdelingen og på hotellet vil der findes 550 kvardratmeter med konferencerum og møderum samt gode parkeringsmuligheder. I Courtyard findes der også “The Bistro” med madalternativer til morgenmad, frokost og aftensmad samt muligheden for at slappe af om aftenen med cocktails, øl og vin. I Residence Inn tilbydes der gratis morgenmad og store offentlig rum til at arbejde eller socialisere i. Derudover findes der også mulighed til at få leverancer med dagligvare direkte til hotellet.