Den nye forbindelse mellem Frankfurt og San Jose, Californien starter 29 april næste år og er den første non-stop rute til Silicon Valley fra Europa. Med denne opstartsdato vil selskabet blive fem dage hurtigere til at åbne en direkte forbindelse end British Airways planlagte daglige rote mellem Heathrow og San Jose, som så starter op i begyndelsen af april. Lufthansas rute vil være i luften fem af ugens syv dage, og den maskine som vil blive brugt er en Airbus A340-300, opdelt i tre klasser: Business, Premium Economy og Economy.

Flight LH488 vil have afgang mandage, onsdage, fredage, lørdage og søndage. Afgang er fra Frankfurt klokken 10:40 med ankomst til San Jose klokken 13:40. Rejsen tilbage til Europa er med LH489 med afrejse fra San Jose klokken 15:20 med ankomst til Frankfurt 11:35 næste dags morgen. Tiden i luften er beregnet til 12 timer.

San Jose ligger i hjertet af Silicon Valley. Mange verdenskendte firmaer indenfor teknologi, internet, biotek og medicin har hjemme i byen. Der er også en del bilindustri i San Jose.
Der kommer også en del turister til byen, da den er at godt udgangspunkt for at opdage den nordlige del af Californien. San Francisco ligger kun 70 kilometer væk fra San Jose.

Mineta San Jose International Airport udvikles mere og mere til et internationalt knudepunkt, og Frankfurt er lufthavnens tredje nye internationelle destination i år. Tidligere påbegyndte Hainan Airways sin rote til Beijing, og British Airways vil jo også fra april starte forbindelsen op til London Heathrow.

Kim Becker, med titlen Director of Aviation hos lufthavnen i San Jose, fortalte i en pressemeddelelse: ” Det er gode nyheder for alle rejsende fra Silicon Valley at vi nu kan tilbyde den nye destination Frankfurt fra Mineta San Jose International Airport”

Jürgen Siebenrock er Vice President for The Americas hos Lufthansa: “Vi er glade for at være det første europæiske flyselskab som tilbyder en direkte forbindelse fra San Jose til Tyskland og Europa. Denne region er vigtig for os”.

Billetter tur/retur vil kunne købes fra 899 euro.