Skyteam Lounge, Zürich Kloten

Skyteam Lounge, Zürich Kloten (ZRH)

Impression

Skyteam-loungen ligge i Schengendelen af transitområde på 2. etage ikke langt fra B-fingeren og nås via trapper eller en elevator fra transitområdet. Loungen deler receptionsområde med One World-loungen og Dnata-loungen.

Loungen anvendes af stort set alle flyselskaber i Skyteam der trafikerer Zürich, men har en tydelig Air France inspireret indretning med blandt andet samme design og møbler som i de fleste Air France-lounger. Det vil sige grå, brune og beige farvede læderlænestole og øvrig indretning i træ eller lysebrunt. Loungen består af kun et rum der rummer alle faciliteter, herunder buffet, forskellige siddegrupper, tv, computere med internetadgang og læsemateriale. Der er en begrænset udsigt over lufthavnsområdet mellem A- og B-fingeren.

Eating and Drinking

Madubudet i loungen er ganske begrænset og består af færdige sandwicher, brød med pålæg, sippe, yoghurt, frugt samt lidt snacks. Til forskel fra One World-loungen på den anden side af væggen findes der ingen mad i denne lounge. Hvad drikkevarer angår findes der et standardudvalg af både alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer med øl, vin, et magert udbud af spiritus, sodavand, juice og kaffemaskine.

Facilities

I receptionen kan man få en kode der giver adgang til en times gratis trådløst internet. Der findes to computere med internetadgang samt yderligere to arbejdspladser til dem med egen bærbar computer. Der er et fjernsyn i loungen samt et mindre udvalg af aviser. Toiletter findes i lobbyen, fælles for alle tre lounger i denne del af terminalen.

Summary

En meget enkel og ikke specielt bemærkelsesværdig lounge med et enklere udbud af mad og drikke. En okay lounge – men heller ikke meget mere end det.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×