SAS Lounge Paris CDG Terminal 1

SAS Lounge, Paris CDG (CDG), Terminal 1

Indtryk

SAS Loungen i Paris er formentlig den mindste af de 13 lounger SAS driver rundt i verden. Loungen ligger i terminal 1 i Charles-de-Gaulle-lufthavnen, i satellit 7 der anvendes til alle SAS-afgange. Til forskel fra tidligere ligger loungen nu efter sikkerhedskontrollen, hvilket indebærer at alle formaliteter er klarede når man er velankommet til loungen og derfor kan gå direkte til gaten når det er tid til ombordstigning.

Loungen har SAS nye loungedesign med en stor del af indretningen i lyseblåt. Interiøret virker friskt og der er en rigtig fin udsigt over lufthavnsområdet ved satellit 7 og den ene af landingsbanerne. I midten af loungen findes der to runde borde med barstole og langs med væggen borde og stole der fungere som arbejdspladser med stikkontakter. Længst inde i loungen findes der mørkeblå lænestole og lave borde til dem der vil koble af – det er også her man finder loungens bedste udsigt.

Personalet kommer normalt ind i loungen for at annoncerer boarding for flyvninger med SAS og de andre flyselskaber der anvender loungen.

Mad og drikke

Udvalget af drikkevarer rummer øl, vin, lidt forskellig spiritus, sodavand, mineralvand, juice og en kaffemaskine.

Udvalget af mad er noget mere begrænset og betydeligt mindre end i SAS lounger i Skandinavien. Om morgenen findes der enklere morgenmad eksempelvis yoghurt og croissanter, resten af tiden findes der brød og pålæg, kiks med ost, frugt samt lidt kager og muffins.

Faciliteter

I loungen er der gratis trådløst internet, en enkelt computer med internetadgang i det lille afskærmede business center og et godt udvalg af skandinaviske, franske og internationale aviser og magasiner.

Toiletter findes udenfor loungen.

 

Opsummering

En lille, men frisk og faktisk meget hyggelig lounge. Der er en god udsigt over lufthavnsområdet og den ene landingsbane, men det ville være skønt med et lidt større udvalg af mad.

26
Most popular / latest

 1. olo den

  Massor av gånger, och den är fortfarande inte renoverad. Tror för övrigt att de började med New York i veckan.

  Det blir spännande hur de tänker renovera vad gäller möbler. Idag är det ganska slimmade soffor längs med väggen. Att sätta in de möbler som finns i Skandinavien får inte plats. Hoppas att de är lite innovativa.

  Även on loungen är sliten, så har den massa fördelar som trevlig personal och de har blivit väldigt bra på att ta fram ståborden när det blir trångt. Dessutom tycker jag att plockmaten är SAS bästa. Ingen fryst salladskyckling där inte.

 2. Cristoffer Cedergren den

  …och efter 11 sep beslagtog säkerhetskontrollen på Nice en liten tält-snörstump, tänk längd skosnöre, som jag råkade ha i handbagaget 🙂

 3. agehall den

  Suck. Missriktade åtgärder så det stänker om det.

 4. mha321 den

  2017, ja, i mars. Inga förändringar då åtminstone.

 5. olo den

  I förra veckan var alla metalbestick borta från loungen. Enligt anslag var det på grund av av flygplatsen förbjudit dessa.
  Jag misstänkter att det ha skett efter i eftersvallet av attacken i Bryssel, för innan det fanns de kvar.

  Värst var att tången i ishinken var ersatt av en plastsked, som var helt omöjlig att använda.

  När jag ser på bilderna i inlägget ovan, så inser jag att de större plasttängerna också var borta.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×