Primeclass CIP Lounge, Istanbul Atatürk Airport

Primeclass CIP Lounge, Istanbul Atatürk/Yesilköy International (IST)

Impression

Primeclass CIP Lounge er en af Istanbuls mange tredjepartslounger, beliggende i den vestlige del af terminalen i nærheden af food courten, en etage under transithallen. Loungen skal ikke forveksles med Wings Primeclass Lounge der ligger lige ved siden af.

Primeclassloungen fremstår meget moderne med en lys indretning med mange lamper og spots. Størstedelen af loungen er indrettet med grå og beige lænestole samt rigtige borde og stole hvor man kan sidde og spise. Lige til højre efter receptionen findes der et barområde med en bemandet bar.  I barområdet findes der også lædersofaer og bekvemme lænestole så er gode at slappe af i. Længst inde i loungen findes buffeten hvor der på visse tider af dagen også er en rigtig kok.

Eating and Drinking

I hjørnet længst inde i loungen findes et buffetområde med både kolde og varme retter der varierer afhængigt af tid på dagen. Om morgenen findes der brød med pålæg og varme morgemadsretter, senere på dagen findes der varme hovedretter, sushi samt et godt udbud af desserter. Der findes også snacks og lignende hvis man foretrækker noget lidt lettere. Buffeten er anrettet meget elegant og fører tankerne i retning af morgenbuffeten på et bedre hotel. Generelt er loungen rigtig veldrevet.

Kaffe, the og juice samt andre alkoholfrie drikkevarer findes ved buffeten, hvis man ønsker noget alkoholholdigt fåes det ved den bemandede bar i loungens modsatte ende, hvor der findes et stort udvalg.

Facilities

Loungen tilbyder gode underholdningsmuligheder såsom massagestole, et godt udvalg af aviser og blade samt gratis trådløst internet. Der findes også en dedikeret underholdningssektion med private TV-båse hvor man kan spille playstation, se TV eller spille computerspil. I loungen findes der også et legerum til børn.

Bade- og toiletfaciliteter findes i loungen.

Summary

Slet ikke dumt for at være en tredjepartslounge. Tværtimod, meget moderne og frisk indretning og et udemærket udvalg af mad, drikkevarer og underholdning.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×