Matina Lounge, Seoul Incheon, West

Matina Lounge West Seoul Incheon International (ICN), Main Terminal

Impression

Matina Lounge er navnet på to tredjepartslounger som findes i Seoul Incheon lufthavn. Loungerne er i grunden ikke rigtige lufthavnslounger, men en del af de transithoteller som findes i lufthavnen som også har en restaurantsektion med buffet, borde og stole som der fungerer som lounge. Man får adgang ved at betale i receptionen eller med eksempelvis Priority Pass.

Der findes to Matina Lounger i hovedterminalen, en i East Wing og en i West Wing. Den i West Wing ligger på en balkon ovenfor transithallen i nærheden af gate 43. Loungen findes nemmest ved at følge skiltningen mod “Transit Hotel” og så tage rulletrappen en etage op.

Loungen er ganske lys med udsigt mod transithallen gennem store panoramavinduer. Interiøret er i hvidt med stole, borde og buffeten i grønne og brune farver.

Eating and Drinking

På buffeten findes enklere kolde og varme retter som varierer afhængigt af tid på døgnet, der er eksempelvis morgenmad om morgenen. Der findes også frisk frugt, grønsager, kager og lidt forskelligt bagværk.

I et køleskab findes sodavand og juice samt et mindre udvalg af øl og vin.

Facilities

Toiletter findes i umiddelbar forlængelse af loungen. Transithotellet tilbyder også brusere og hvilerum, dette indgår dog ikke i et “almindeligt” loungebesøg, men kan tilkøbes ved receptionen.

Summary

En enkel lounge koblet til transithotellet. Loungen tilbyder ikke noget specielt hvad faciliteterne angår, men har til gengæld et okay udvalg af mad med tanke på at det er en tredjepartslounge.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×