Lufthansa Senator Lounge, London Heathrow, Terminal 2

Lufthansa Senator Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 2

Impression

Lufthansas nye lounge i London Heathrow åbnede i oktober 2014 i forbindelse med at Lufthansagruppen flyttede ind i den nye Star Alliance-terminal, Terminal 2. Loungen er i dag den primære lounge i terminalen for europæiske flyselskaber som Lufthansa, Swiss, Austrian, LOT og SAS.

Loungen ligger i hovedterminalbygningen, T2A, på balkonen ovenfor transithallen. Starter man rejsen i London finder man loungen hvis man går til højre lige efter sikkerhedskontrollen, indgangen er umulig at overse. Er man i transit tager man til bygning T2A (den med alle A-gater) og tager derefter en af rulletrapperne fra shoppingområdet op til balkonen hvor loungen er.

Den nye Lufthansalounge har et areal på 1600 kvadratmeter og siddeplads for 350 gæster, målt på størrelse er det den største Lufthansalounge udenfor Tysland. Den er opdelt i en Senatorlounge til rejsende med guldkort og en Businesslounge til rejsende på business class. Det lidt mærkelige er at Senatorloungen ligger indeni Businessloungen. Har man guldkort får man et kort ved receptionen, derefter går man tværs igennem businessloungen til døren ind til Senatorloungen, hvor man bruger kortet for at komme ind. Det er en lidt spøjs måde at gøre det på, men det var formentligt ikke muligt at gøre anderledes eftersom loungen er aflang og har receptionen i den ene ende.

Indretningen bygger på Lufthansas nye loungekoncept, som også findes i de nyeste lounger i Frankfurt, med et ganske lyst design og en behagelig farvesætning med møbler i beige, lysebrunt, og lyst træ. Et andet koncept der også er taget fra loungerne i Frankfurt er afkoblingsrummet med hvilestole foran en oplyst væg der forstiller en løvskov. Et behageligt sted at slappe af i særdeleshed hvis der også er roligt i resten af loungen. Det primære loungeområde er opdelt i siddegrupper med lænestole i skind, et restaurantområdet med stole og borde, samt et buffetområde.

Eating and Drinking

Mad og drikke holder er rigtigt fint niveau med flere slags varm mad, saltabuffet, brød med pålæg, frugt, samt et desserhjørne med fire forskellige miniaturedesserter. Ifølge skiltene er det cateringfirmaet Do&Co som står for maden i loungen.

Udvalget af drikkevarer rummer forskellige rød- og hvidvine, mousserende vin, to slags øl fra fad samt et stort udvalg af spiritus. Der findes en kaffemaskine ved desserhjørnet og sodavand findes i en automat.

Facilities

Der er gratis trådløst internet via T-Mobile og der findes et dedikeret “arbejdshjørne”. Der er brittiske aviser samt relevante internationale aviser fra de flyselskaber som benytter loungen i et stativ. Toiletter findes længst inde i loungen.

Summary

En dejlig lounge med behagelig farvesætning. Afslapningsrummet med den oplyste løvskov er yderligere en bonus – på samme tid cool og beroligende. Med Do&Co som leverandør holder mad og drikke også et højt niveau.

26
Most popular / latest

 1. mha321 on
  011430121

  Annat, bananflugor går nog att få bort med någon typ av spray, men BC medlemmar blir man inte av med så lätt.

  Det räcker väl med att sprida ett rykte om att det finns bättre champagne i en annan lounge en bit bort?

 2. 011430121 on

  På lördag kommer en delegation på ca 8 personer från BC och inspekterar LH loungen samt övriga *A lounger på LHR T2.
  Om jag jag vore lounge ansvarig skulle jag nog ha några sömnlösa nätter framför mig.

 3. AABack2ARN on

  Om SAS dessutom sprider ut ett rykte om en otrolig nyhet kommer vi sittade klistrade vid våra paddor och spekulera i vad detta fantastiska månde vara… 😉

 4. 011430121 on
  Senator

  Frågan är väl mer vad som skapar sömnlösheten? 😉 Är det bananflugorna eller annat? 🙂

  Annat, bananflugor går nog att få bort med någon typ av spray, men BC medlemmar blir man inte av med så lätt.

 5. Senator on
  011430121

  På lördag kommer en delegation på ca 8 personer från BC och inspekterar LH loungen samt övriga *A lounger på LHR T2.
  Om jag jag vore lounge ansvarig skulle jag nog ha några sömnlösa nätter framför mig.

  Frågan är väl mer vad som skapar sömnlösheten? 😉 Är det bananflugorna eller annat? 🙂

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×