Icare Lounge Paris CDG Terminal 1

Icare Lounge, Paris Charles De Gaulle (CDG), Terminal 1

Impression

Icare Lounge er den eneste tredjepartslounge i terminal 1 der er tilgængelig for passagerer med forskellige kredit- og loungekort. Loungen anvendes også at en antal flyselskaber der ikke har egen lounge i lufthavnen og ikke er med i nogle af de store alliancer. Det er også muligt at købe adgang.

 

Loungen ligger i non-Schengenområdet på niveau 11 og nås med elevatorerne som findes midt i transithallen. Rejser man til en Schengedestination (eksempelvis med SAS til Skandinavien) skal man have en indbydeles til loungen der kan ved informationsdiskene. Ved testbesøget fungerede det også uden indbydelse ved at passere den almindelige paskontrol og der vise EU-pas, boardingkort og et gyldigt Priority Pass.

Uanset destination er det vigtigt af afsætte en reel portion tid til at gå til og fra loungen, da man uanset hvor  man rejser, har en sikkerhedskontrol efter loungebesøget. Rejser man til en Schengendestination skal man også først passerer paskontrollen for at komme tilbage til Schengenafgangshallen. Det er også muligt at besøge loungen ved afrejse fra terminal 2A-G, her er det stadig samme proces for at komme tilbage til afgangshallen så det er vigtigt at have rigtigt god tid inden afgang for at det skal give mening.

Loungen i sig selv er meget lille med plads til ikke mere end 35 gæster og har en gammel og ganske mørk indretning. Sofaerne og lænestolene i brunt læder er dog ganske bekvemme. Personalet er generelt meget venlige og ikke mindst hjælpsomme og forsøger så vidt muligt at have styr på relevante afgange og meddele om eventuelle forseninger.

Eating and Drinking

Til venstre efter indgangen findes en bemandet bar med et ganske godt udbud af alkoholholdige drikkevarer, ud over vin og spiritus findes der også gratis champagne. I et seperat rum findes der øl samt alkoholfrie alternative, kaffe og the.

Udvalget af mad er begrænset til chips og nødder, muffins, kager, croissanter samt kiks og ost.

Facilities

Der er gratis trådløst internet i loungen ligesom der også findes et mindre udvalg af aviser og magasiner. Der findes også to computere med internetadgang.

Toiletter findes udenfor loungen.

Summary

En meget lille loungen med en mørk og ikke mindst gammel indretning. Dog tommelfingeren opad for et meget venligt personale og ikke mindst gratis champagne!

4
Most popular / latest

 1. JAB on

  Sliten og meget liten lounge. Ikke verdt et besøk. Den er overfylt spesielt når La Compagnie har sine flyvninger ettersom et helt fly har adgang til en så liten lounge. Toalett finnes utenfor. Matuvalget er magert, men ok utvalg av drikke.

 2. Jockezona on

  Bra recension som vanligt.

  Om man landar på 2G så åker man alltså tåget till terminal 1, om jag förstod det rätt?
  Sen efter besöket om man ska till 2E för vidare resa till JFK är det tåget från terminal 1?

 3. abobo on

  Jag måste tillägga att champagnen som påbjuds är rätt så dyr, Ruinart. Kostar ca 50 euro i Finland. En gång insåg de att det fanns för få bubblor så de öppnade en ny flaska för mej. Annors, som beskrivet i inledningen, är det inte mycket att äta. Så, drick ett eller två glas dyr champagne och flytta över till LH/SK lounge

 4. abobo on

  Jag måste tillägga att champagnen som påbjuds är rätt så dyr, Ruinart. Kostar ca 50 euro i Finland. En gång insåg de att det fanns för få bubblor så de öppnade en ny flaska för mej. Annors, som beskrivet i inledningen, är det inte mycket att äta. Så, drick ett eller två glas dyr champagne och flytta över till LH/SK lounge.
  Inbjudan kan fås för Diners Club kort.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×