Etihad First Class Lounge, Abu Dhabi, Terminal 3

Etihad First Class Lounge, Abu Dhabi (AUH), Terminal 3

Impression

Etihad driver to lounger i Abu Dhabi, en i terminal 1 og en nyere i terminal 3 – det er dog kun loungen i terminal 3 som har en førsteklassedel.

Indgangen til Etihads lounger ligger ud mod sikkerhedskontrollen, en mørkebrun entre lidt indeklemt midt i shoppingområdet som dog er svær at overse. Selve loungen ligger en etage oppe og nås med trapper eller elevator. Efter receptionsområdet ligger businessloungen ligefremme mens førsteklasseloungen ligger til venstre. Bag døren til førsteklasse delen findes yderligere en reception hvor man registrerer sig.

loungen er relativt lille og komprimeret med tanke på at Abu Dhabi er Etihads primære lufthavn, der findes kombinerede First & Business lounger i eksempelvis Europa som er stører end denne. De fleste faciliteter og ikke mindst en hel del personale findes dog i loungen.

Loungen er opdelt i flere sektioner, i visse tilfælde forskellige rum, eksempelvis er der en bar- og restaurantdel, et fjernsynsrum, et hvilerum, et bibliotek, et arbejdshjørne samt en spa. Længst inde i loungen findes et stort siddeområde med store hvide lænestole og sofaer hvorfra der er en fin udsigt over lufthavnsområdet og terminal 1.

Indretningen er i mørkebrunt med gulv, tag, vægge og stole i hvidt. Øvrige detaljer er i forskellige pastelfarver og der findes en del fine pyntegenstande i loungen.

Eating and Drinking

À la carte-restauranten findes lige til venstre når man er kommet ind i loungen, her har man mulighed for at sidde mens tjenerne klarer serveringen. À la carte-menuen er omfattende og indeholder en del retter der laves mens man venter, menuen varierer afhængigt at tid på dagen. Om morgenen serveres der morgenmad, eksempelvis English Breakfast der tilberedes efter ønske, resten af dagen findes der et udvalg af forretter, hovedretter og lettere snacks.

I loungen findes der også en champagnebar med to forskellige champagner at vælge imellem. Naturligvis findes der også et stort udvalg af øvrige drikkevarer, vin, øl, spiritus, cocktails og selvfølgelig alkoholfrie drikkevarer.

Det er også muligt at bestille mad og drikke til andre dele af loungen, der er en del personale der cirkulerer i loungen for at tage imod bestillinger af mad og drikke.

Servicen i restauranten var under testbesøget venlig men stresset og på trods af madens høje kvalitet og restaurantens behagelige atmosfære virkede det mere som et fastfoodsted end en restaurant med elegant servering for førsteklasse passagerer.

Facilities

Alle besøgende har ret til 15 minutters gratis massage i Six Senses Spa, hvor der tilbydes flere slags rigtige behandlinger. Det er først til mølle de gælder så hvis man vil have massage er det en god ide at have god tid og man kan med fordel starte med at passerer receptionsdisken for at booke en tid.

I øvrigt findes der alle de sædvanlige ting i loungen, gratis trådløst internet, et business center, et rum med fjernsyn samt arabiske og internationale aviser og magasiner.

Summary

En god førsteklasselounge der har de fleste faciliteter man kan ønske, inklusive spa med gratis massage, champagnebar og à la carte-restaurant. Loungen er dog lidt lille og det kan blive trangt når der er mange flyafgange.

3
Most popular / latest

 1. flybob on
  Magnus Olsson

  Hej
  Flög hem från Sydney i deras "apartment" i första klass och fick därmed nöjet att besöka deras först klass lounge. Intrycket var stor och tråkig. Visserligen var det jättetidigt på morgonen och jag hade förätit mig på planet så jag gjorde inte mycket mer än att sitta av tiden innan det var dags att åka vidare.

  Är enig, dock trevligt att kunna snygga till skägget, få skorna putsade samt äta lite färska dadlar.

 2. Magnus Olsson on

  Hej
  Flög hem från Sydney i deras "apartment" i första klass och fick därmed nöjet att besöka deras först klass lounge. Intrycket var stor och tråkig. Visserligen var det jättetidigt på morgonen och jag hade förätit mig på planet så jag gjorde inte mycket mer än att sitta av tiden innan det var dags att åka vidare.

 3. henrik l on

  Har varit där sommaren 2018 och 2016. Min förnimmelse var att det var bättre 2016. Om vi säger så här, jag spenderar hellre 6 timmar i BA's Galleries First på LHR, Cathay Wing/The Pier på HKG, Qantas First i Sydney, eller FCT på FRA. Därmed inte sagt att loungen är dålig, men den ligger inte i toppen av elitdivisionen, men det är en bra lounge. Men, 4 h kan vara ett bra riktmärke. Käka lunch, får lite massage, eller rakning, ta en cigarr + lite egentid.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×