Etihad First & Business Lounge, Paris CDG

Etihad First & Business Class Lounge, Paris CDG, Terminal 2C

Impression

I februar 2013 åbnede Etihads nye kombinerede First- og Businesslounge i Paris Charles-de-Gaulle lufthavn, der har kostet næsten 50 millioner kroner at bygge. Det er en imponerende lounge, i både størrelse og design, der omfatter i alt 620 kvadratmeter med flere forskellige områder med hver deres formål, dog med et gennemgående elegant design i mestendels lyst læder og mørkt træ. I loungen findes eksempelvis en à la carte-restaurant, et afslapningsområde, business center, familierum, bønnerum samt bad og toilet faciliteter.

Længst inde i lounge findes det der bedst beskrives som en luksuriøs opholdsstue med store lænestole og sofaer samt læsestof, bøger og flere fjernsyn.

Loungen er udsmykket med vaser af den franske glasblæser Jean-Claude Navaro, tredimensionelle plexiografier af Jean-Francois Larrieu samt arabisk kunst af den irakiske kalligraf Hassan Massoudy.

Eating and Drinking

I midten af loungen findes en à la carte-restaurant der tilbyder morgenmadsretter før formiddagsafgangen og middagsmad med forretter, hovedretter, ostetallerken og dessert før afteafgangen. Der findes desuden en tag-selv buffet med enklere kolde retter. Al mad laves på bestilling i det fuldt udrustede køkken på den anden side af vægen.

Ved siden af restauranten findes en bemandet bar hvor der kan bestilles forskellige drikkevarer såsom champagne, et udvalg af franske vine, et udvalg af spiritus, alkoholfri drikkevarer og kaffe der laves af en barista. Der findes også en kaffeautomat i loungen. I loungen er der serveringspersonale der ofte passerer igennem restauranten såvel som resten af loungen for at tage imod bestillinger af mad og drikke.

Facilities

Loungen tilbyder gratis trådløs internetadgang samt et businesscenter hvori der findes printere. I loungen findes udover de forskellige siddeafdelinger et bønnerum, toiletter og bad.

Summary

En meget imponerende lounge med elegant indretning, god service og et superbt udbud af mad og drikkevarer, i særdeleshed med tanke på at Paris ikke er en hub for Etihad. Anbefales!

2
Most popular / latest

  1. rvarttinen on

    Att de har denna lounge i Paris, kan det vara något relaterat med den 'code share' Air France och Etihad har till Abu Dhabi?

  2. segra on

    Nästan värt en omväg till Paris med andra ord. Får kanske testa ngn dag.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×