Etihad First & Business Lounge, Abu Dhabi, Terminal 1

Etihad First & Business Class Lounge, Abu Dhabi (AUH), Terminal 1

Impression

Etihads lounge i terminal 1 ligger i centralbygningen / indcheckningsbygningen direkte efter pas- og sikkerhedskontrollen. Det er en ganske diskret mørkebrun entré der ligger lidt afsides hvis man er i transit, man skal dog bare følge skiltene eller spørge efter hjælp ved informationsdisken.

Efter entreen er der trapper op til loungen der ligger to etager oppe. I modsætning til loungerne i terminal 3 er loungen i terminal 1 en kombineret First & Business Lounge der er fælles for alle gæster. Loungen er ikke specilet stor, den er nærmere kompakt og føles faktisk lidt indeklemt på den plads der nu  kunne findes i lufthavnen. Det meget smalle trappehus der fører fra transithallen op til loungen er med til at forstærke dette indtryk. Loungerne i terminal 3 er betydeligt bedre på dette punkt.

Loungen har Etihads traditionelle loungedesign, der er meget elegant med mørkebrune møbler og orange stole. Dette kombineres med en del moderne pyntegenstande såsom vaser og lysestager. Efter man har passeret den lille lobby med receptionsdisken kommer man ind i hovedloungen hvor der findes en buffet og en bar.

Eating and Drinking

På buffeten findes der varm mad som varierer afhængig af tid på dagen, der findes også et seperat bord med en salatbuffet og kolde anretninger.

Bagved buffeten findes der køleskabe med alkoholfrie drikkevarer såsom sodavand og juice, ovenpå findes der the og kaffemaskiner.

Hvis man vil have alkoholholdige drikkevarer fåes det i den bemandede bar hvorfra der serveres forskellige vine, øl og et standardudvalg af spiritus. Ved baren kan man også bestille friskbrygget kaffe.

Facilities

I loungen er der gratis trådløst internet og et lille business center med computere hvis man vil arbejde.

Der findes bruse- og toiletfaciliteter i loungen.

Summary

En lille og kompakt lounge der virker ganske gammel sammenlignet med de nyere lounger i terminal 3. Etihads loungedesign er dog stadig elegant og der findes et godt udvalg af mad og drikke i loungen. Personalet i loungen er meget venligt.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×