Air Canada Maple Leaf Lounge London Heathrow Terminal 2

Air Canada Maple Leaf Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 2

Impression

Air Canadas nye Maple Leaf Lounge ligger i Star Alliance-terminalen, terminal 2 i Heathrow Lufthavn. Loungen ligger i satellit fingeren der i praksis kaldes Terminal 2B, kort T2B, og nås ved hjælp af en lang tunnet fra hovedbygningen T2A, hvor blandt andet check-in området og de fleste butikker findes. Det er muligt at gå i mellem de to bygninger i begge retninger, har man en afgang fra T2A bør man dog afsætte omkring 15 minutter til at gå tilbage til gateområdet i T2A.

Den nye Maple Leaf-lounge blev indviet i slutningen af juni 2014 i forbindelse med Air Canadas flytning fra Terminal 3 til Terminal 2. Loungen er indrettet med et canadisk design der virker både moderne og inspirerende og samtidigt skaber et rum hvor man som rejsende kan slappe af og gøre sig klar til en lang flyvning. Loungen er tegnet af designfirmaet dialogue 38 som også har designet Air Canadas nye lounge i Frankfurts lufthavn. Loungen er indrettet med canadisk kunst med produkter fra blandt andet 2Loons i Toronto, glas Accura Glass i Ontario og lamper fra Frank Gehry.

Loungen er 700 kvadratmeter stor og opdelt i forskellige sektioner. Hoveddelen af loungen er et stort rum med store panoramavinduer mod lufthavnsområdet og terminalbygning T2A. Her findes flere forskellige siddegrupper med stole, lænestole og sofaer i brunt læder. De store panoramavinduer slipper en hel del naturligt lys ind.

Eating and Drinking

I loungen findes en rigtig fin restaurantsektion med et langt barbord med barstole samt et antal almindelige borde og stole hvor man kan sidde og spise rigtigt. Langs med den ene væg findes en buffet, her findes der blandt andet enklere varm mad, færdige sandwicher, en stor salatbuffet, oste og lidt lettere kolde anretninger. Det er også muligt at bestille rigtig mad fra en kok mens man venter, dette prøvede vi dog ikke.

Der er et stort udvalg af øl, vin og spiritus i den bemandede bar i restaurantrummet. Eksempelvis er der fire forskellige slags øl på fad. Der findes også ni forskellige cocktails man kan bestille hos bartenderen. Sodavand og andre alkoholfrie drikkevarer findes til selvbetjening, kaffe kan enten bestilles i baren hvor den laves af bartenderen der også fungerer som barista eller tages selv fra kaffemaskinen ved buffeten der er af god kvalitet.

I restauranten arbejder et stort antal mennesker, under hele besøget var der hele tiden mindst to personer der enten serverede, hjalp med kaffemaskinen, tog i mod bestillinger eller ryddede af. Servicen var ualmindeligt opmærksom.

Facilities

For dem der vil arbejde findes der et afskærmet konferencelignende rum med et langt bord hvor man kan koble sig op og sidde og arbejde. Hvis man vil have underholdning findes der et langbord med tablets der fungerer som både internetcafe og underholdningsenheder. i Quiet Zone findes der tre hvilestole med egne TV-skærme, USB-stik og Sony støjreducerende høretelefoner. Der findes også et stort stativ med aviser og magasiner. Gratis trådløst internet findes tilgængeligt i hele loungen.

Der findes toiletter og brusere i loungen. Bruserne er udrustede med regnvejrs-brusere og har tillige indbygget afstressende musik.

Summary

En rigtig stilfuld og frisk lounge. Det store rum med siddegrupper er måske lidt kedeligt, men de øvrige faciliteter giver et rigtigt godt indtryk, ikke mindst restaurantdelen med den bemandede bar og den udmærkede service gør lounge et besøg værdigt.

4
Most popular / latest

 1. StarFlight on

  Jacob, jag läste din recension. Helt klart imponerad av din uppmärksamhet och detaljrikedom gällande återgivningen av vistelsen i Air Canada Longe.
  Den matchar min uppfattning hur bra denna lounge är. Jag skulle vilja lägga till att barpersonalen gör riktigt bra drinkar också och är verkligen tillmötesgående. Kolla drinken som de levererade till min fru (se bild).
  Det enda jag ångrar är att vi spenderade en 30 min i Lufthansa Lounge först – det är värt de extra 10min som det tar att gå…

 2. StarFlight on

  Hej Jacob, ja beställ Mojito, bartendern från Rumänien gör den kanonbra (som jag totalt glömt namnet på) han jobbar där relativt ofta. (se bild på drinken)

  @jumbooze : tack för inbjudan, skulle vara väldigt kul. Jag gissar att jag inte hinner tyvärr, eftersom jag slutföra ett uppdrag på torsdag. Men om skulle vara supertrevligt om jag får lov att hänga på nästa gång.

 3. Jacob on
  StarFlight

  Jacob, jag läste din recension. Helt klart imponerad av din uppmärksamhet och detaljrikedom gällande återgivningen av vistelsen i Air Canada Longe.
  Den matchar min uppfattning hur bra denna lounge är. Jag skulle vilja lägga till att barpersonalen gör riktigt bra drinkar också och är verkligen tillmötesgående. Kolla drinken som de levererade till min fru (se bild).
  Det enda jag ångrar är att vi spenderade en 30 min i Lufthansa Lounge först – det är värt de extra 10min som det tar att gå…

  Kul att höra!

  När jag var där för testet var det full arbetsdag med möten så tyvärr inte aktuellt att provsmaka några drinkar. Men någon särskild drink du kan rekommendera för nästa besök? 🙂

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×