Allerede fra 10. august kan man flyve på 1. klasse fra København, når Singapore Airlines indsætter nyt fly på ruten til Singapore. Som følge af stor interesse er det lykkedes at fremskynde introduktionen godt 10 uger.

Rendyrket luksus. Sådan bliver scenariet nu allerede fra 10. august, hvor Singapore Airlines lancerer et fly med 1. klasse. Det nye fly er fremskyndet næsten tre måneder og det skyldes ganske enkelt stor interesse på det nordiske marked. Singapore Airlines bliver dermed allerede fra august det eneste selskab, der tilbyder flyvninger på 1. klasse fra Danmark.

– Vi overvældede over den positive reaktion fra især det danske og norske marked, der har vist stor interesse siden vi i maj annoncerede det nye fly og dermed både 1. klasse og Premium Economy Class på den direkte rute fra København, siger Allan Hoffery, Nordisk Sales & Communication Manager hos Singapore Airlines.

Den fremskyndede introduktion drejer sig om flytypen Boeing 777-300ER – og kommer udover 1. klasse også til at indeholde en større Business Class end den nuværende, samt den nye Premium Economy Class. Her får man et løft af oplevelsen ombord med mere komfort og flere valgmuligheder end på Economy Class, som selvfølgelig også fortsat vil være en mulighed ombord på flyet.

Det nye fly har 264 pladser fordelt på de fire klasser og der vil fortsat være fem ugentlige afgange mellem København og Singapore.