Korean Air har nu offentliggjort de første billeder af deres nyeste business class produkt, et sæde man har valgt at kalde “Prestige Suite”. Navnet kommer fra Prestige Class, Korean Airs navn for det nuværende business class produkt, som nu er udviklet mere i retning af en egentlig suite, med mere privatliv og direkte adgang til midtergangen for alle passagerer. 

Den store forskel mod tidligere er som antydet kabinekonfigurationen. Ved at placerer vinduessæderne i en siksak-konfiguration kan alle passagerer gå direkte ud i midtergangen, uden at skulle klatre over en sidemand, igennem en lille gang man har lavet. For at gøre dette muligt er benpladsen (seat pitch) ved vinduet øget med 12 tommer, til imponerende 87 tommer (220 cm). Mellem sæderne findes en skærm som kan tages frem så man får lidt mere privatliv.

En anden interessant detaljer er armlænet som automatisk synker ned og forsvinder når sædet lægges ned til en horisontalt flad seng (fully-flat), dette gør at sædet i sengepositionen er lidt bredere, 22,5 tommer (57 cm), sammenlignet med tidligere (21 tommer).

Hver enkelt sæde har også en ottoman som kan anvendes som enten fodstøtte eller besøgssæde hvis man er to der vil spise, arbejde eller bare sidde sammmen.

Sammen med de nye sæder kommer også et opdateret underholdningssystem. Systemet navigeres ved hjælp af en fjernkontrol opbygget som en smartphone med berøringsfølsom skærm. Det er også muligt at navigere i menuerne ved at trykke direkte på den store skærm som har fået bedre opløsning og nu er vokset til 17 tommer.

I løbet af 2015 vil Korean Air også introducere et nyt produkt på første klasse som komplement til den nye Prestige Suite, der i følge Korean Air vil tage design og komfort til et nyt niveau.

Prestige Suite bliver først introduceret på Korean Airs A330-300 på ruterne fra Seoul til Guangzhou, Singapore og Hanoi. Samtlige nye fly man har bestilt (6 Airbus A330-300, 12 Boeing 777-300ER, 10 Boeing 747-8i og 10 Boeing 787-9) får også disse sæder når de leveres.

Korean Air new business class Prestige Suite

Korean Airs nye business class “Prestige Suite”

Photo: Korean Air

Korean Air new business class Prestige Suite

Korean Airs nye business class “Prestige Suite”

Photo: Korean Air