The St. Regis Dubai har for nylig åbnet op for reservationer til den nye Imperial Suite, en suite som dog vil koste dig i omegnen af 150.000 kr. pr. nat.

Hotellet har 52 suiter i forvejen, men denne suite er den største med sine hele 913 kvadratmeter. Hotellets næst største suite hedder i øvrigt Astor Ballroom og er på 800 kvadratmeter.

Suiten er i to etager og har blandt andet tre soveværelser, en gigantisk stue, spiseafdeling med plads til 12 gæster, kontor, en relaxafdeling og flere rum velegnede til møder eller arbejde.

St. regis Dubai3

Faiek El Saadani er chef for The St. Regis Dubai, og han siger i en pressemelding: “Vi ser frem til, at nu kunne tilbyde denne suite, som må siges vil blive kronjuvelen blandt vores mange muligheder. Når man bestiller et ophold her, er der også egen privat butlerservice – det kan man ikke få hos alle vores konkurrenter”.

Suitens største soveværelse har et kæmpe badeværelse med fritstående badekar, walk-in garderober både for ham og hende og et separat værelse, hvor man kan skifte tøj eller f.eks få lagt make-up.

Og med 913 kvadratmeter at gøre godt med, har naturligvis også de to andre soveværelser sine egne badeværelser.

St. Regis Dubai4

Et centralt element i suiten er den spiralformede trappe mellem de to etager. På toppen af suiten finder man en privat pool med udsigt over Dubai.

Hotellet, som i øvrigt har 234 værelser at byde på, åbnede så sent som i november sidste år.