Med start den 2. april 2014 begynder Iberia at flyve mellem Stockholm og Madrid. Ruten vil blive trafikeret med to afgange per uge, onsdage og lørdage. Afgang fra Stockholm Arlanda klokken 14.50 med ankomst i Madrid kl. 18.50. Returflyvningen til Sverige afgår fra Madrid om formiddagen kl. 10.35 med ankomst i Stockholm kl. 14.15.

På Madrid Barajas lufthavn anvendes terminal 4 som er Iberias knudepunkt. Tidstabellen på ruten mellem Stockholm og Madrid er specielt tilpasset gode forbindelser videre til central og Sydamerika og byer som Sao Paulo, Buenos Aires, Santiago de Chile og Mexico City.

Det er Iberias datterselskab Iberia Express som vil trafikere ruten med en Airbus A320 med business class og economy class ombord. Det er endnu ikke klart hvilken terminal som vil blive anvendt på Arlanda men tanken er at det skal blive terminal 2 præcis som partneren British Airways.

Til marts 2014 udvides desuden ruten mellem København og Madrid fra syv til ni afgange per uge. Det er en morgenafgang som tilkommer fra København på onsdage og fredage med afgang 06.30 og ankomst i Madrid 09.50. I modsat retning bliver den en aftenafgang på tirsdage og torsdage med afgang fra Madrid kl. 19.50 og ankomst København kl. 23.05.